Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: Türkümania Date: May 22, 2008, 03:30:35
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
CD 1: Gözlerin Doğuyor Gecelerime Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen Hiç Bir Şeyde Gözüm Yok Söz - Müzik: Fethi Karamahmutoğlu O ÇeşmeSöz - Müzik: Mahmut Oğul Anladım ki Daha Dolmamış Çilem Söz - Müzik: Suat Sayın Beni Kalbinde Ara Söz: A. Selçuk İlkan Müzik: Dursun Karaca Ne Olur Anla Beni Söz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu Seviyorum İşte Var mı Diyeceğin Söz - Müzik: Metin Alkanlı Günlerdir İçime Çöktü Ayrılığın Söz: Yahya Berekay Müzik: Saadettin Öktenay Neler Ettin Sen Neler Söz: Mehmet Ebrulan Müzik: Metin Everes Sana Olan Özlemim Söz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul Al Mendilim Söz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul Bir Sabah İstiyorum Söz: Bekir Mutlu Müzik: Ziya Taşkent Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Söz - Müzik: Anonim Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Söz - Müzik: Nazif Girgin Ben Zeki Müren Söz: Behlül, Zeki Müren Müzik: Muzaffer Özpınar
CD 2: Sorma Söz - Müzik: Sezen Aksu İki Gözüm İki Çeşme Söz - Müzik: Özer Şenay Ağlama Sevdam Söz - Müzik: Esat Tekdal İsyanım Var Söz: Berrin Büyükçınar Müzik: Sait Büyükçınar Sen Benim Özlediğim Söz: Sadık Atay Müzik: Metin Everes Kim Görecek Kim Bilecek Söz: Sadık Atay Müzik: Hüsnü Üstün Ne Olursun Söz: Mustafa Töngemen Müzik: Erdinç Çelikol Ahımı Hicranımı Müzik: Selahattin İnal Üzme Beni Söz - Müzik: Zekai Tunca Kaderi Ben mi Yarattım Söz: A. Tekin Türe Müzik: Mustafa Sayan Bitmez Bu Şarkılar Söz: Halil Gökkaya Müzik: Ali İhsan Kısaç

Ynt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: istanBLUE Date: May 22, 2008, 09:12:56 tesekurlerYnt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: cano51 Date: June 13, 2008, 11:27:38 eywallah kardeşimYnt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: synec60 Date: June 25, 2008, 10:00:51 bu harika bi cd ya zeki muren süper yaYnt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: metropol76 Date: October 06, 2008, 02:08:46 eywallah kardeşimYnt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: midas1 Date: October 10, 2008, 06:40:23 tşkler..........Ynt: Zeki Müren - Anısına / 2 CD (2008) By: bad_pearl Date: October 25, 2008, 12:21:55 Teşekkürler...