Arşiv Anasayfa S-T
Sayfalar: 1
Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: Türkümania Date: June 10, 2008, 02:29:15

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841

SUNAM
ALLAH ETMESİN
YARALIYIM
BAŞINA DÖNDÜĞÜM
BU DERE
GİTME YARİM
ESTİ SEHER YELİ
VARDIM KIRKLAR YAYLASINA
HAYIF BANA
VAY DÜNYA
YÜCE DAĞ BAŞINDA

(Albüm Kapağından) ÖNSÖZ

Canım hocam Erdal ERZİNCAN, sana teşekkür etmek istesem kitaplara sığmaz.Bu albüm bittiğinde elini öpmek istedim öptürmedin. Saygıyla ellerinden öpüyorum.Işığın hiç tükenmesin.

Sizlerle ilk buluşmamda beni yalnız bırakmayıp büyük ustalığını benden esirgemeyen değerli hocam Arif Sağ`a, bana inanıp bu albümün sizlere ulaşmasını sağlayan sevgili Tolga Sağ`a, bana her konuda destek olan canım arkadaşlarım Mercan Erzincan ve Pınar Sağ`a, emekleri ile bu albümü var eden Göktürk Sarvazlar ve Can Sarvazlar`a, vokalleri ile albüme güç katan Şengül Gülçiçek Demir, Hüseyin Korkarkorkmaz ve Erkan Akalın`a, katkılarından dolayı Ayfer Dost ve Mustafa Dost`a, eserlerini okuduğum büyük ustalara ve albümde yer alan müzisyen arkadaşlarıma, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Tülay Kara

EMEĞİ GEÇENLER

Yapım : ASM Yapımcılık
Prodüktör : Arif Sağ- Tolga Sağ
Yönetmen : Erdal Erzincan
Stüdyo : ASM Ses Kayıt Stüdyosu
Tonmaister : Göktürk Sarvazlar- Can Sarvazlar
Mix Mastering : Göktürk Sarvazlar
Basın-Halkla İlişkiler : Atakan M. Metin
Fotoğraflar : Arif Sağ
Grafik : Özgür Arcan
Baskı : Onur Ofset

Bağlama- Şelpe- Bas Bağlama : Erdal Erzincan
Balaban- Mey- Zurna : Ertan Tekin
Kaval : Murat Toraman
Garmon : Nejat Özgür
Ritm Perküsyon : Arif Sağ- Barış Güney
Kanun : Halil Karaduman
Klarnet : Turgay Özüfler
Gitar : Şeyhmus Fidan
Vokal : Erdal Erzincan, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Mercan Erzincan, Şengül Gülçiçek Demir, Hüseyin Korkarkorkmaz, Erkan Akalın

Yayın Tarihi : 10.06.2004

Bu Konuda Gizli Mesaj Var
Linki görebilmek için lütfen bir yorum yapın. Emeğe SAYGI !!
Konuya Neden Cevap Yazamıyorum Diyorsanız Öğrenmek İçin TIKLAYIN.

Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: erolche Date: June 19, 2008, 04:44:11
teşekkür ederim
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: karlosalso Date: June 20, 2008, 02:58:11
paylaşım için saolun
Ynt: 0 By: m0856 Date: June 30, 2008, 10:33:29
paylaşım için teşekkürler
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: cemsavas Date: July 09, 2008, 03:41:49
emegine sağlık
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: gulegule Date: July 10, 2008, 10:21:00
emeği geçenlere teşekkürler...
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: hasan.hirca Date: September 27, 2008, 12:24:35
ellerin dert görmesin arkadaş
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: erolche Date: September 28, 2008, 10:05:33
teşekkürler can umarım iner bu kez
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: serazat601 Date: September 28, 2008, 11:51:05
teşekkürler...
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: asthmesid Date: November 04, 2008, 11:14:13
sonsuz teşekkürler...
Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: ihsanulubay Date: November 09, 2008, 07:03:43
teşekkürler

Ynt: Tülay Kaya - Sunam ( Erdal Erzincan Ile Düet ) By: cihanjan Date: November 17, 2008, 11:16:54
teşekkürler emeklerinize sağlık