İlyas Salman Albumleri By: Türkümania Date: June 11, 2008, 11:37:39
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Best Of İlyas Salman
Anadolum Ela Gözlü Nazlı Pirim Anadolu'yum Ben Gitti Kervanım Ali'ye Doğru Ey İnsan Ben Ali'yim İnsan Olalım Ben Bir Hakka İnanırım Dağların Ardı Nazlıdır Güle Güle Gül Hanım Dünya Devrim Al Terden Apak Olmuş Anama Kıyma Felek Giresun'un İçinde Havlucu Mehmet Celal Oğlan Yemen Türküsü Dedenin Eve Gel

Ilyas Salman - Babamin Askerlik Hatirasi
Ahdina Vefa Etmeyen Aramayin Beni Baska Yerde Bana Senden Yardim Olur Ben Bir Halka Inanirim Bir Yanardag Fiskirmasi Dokunma Dünyanin Emekci Kardes Gelberi Sir Verme Kalem Seni Parca Parca Kirarim Trene Bindirdiler

Ilyas Salman - Daglarin Ardi Nazlidir
Havlucu Mehmet (Konusma) Anadolum (Siir) Anadoluyum Ben (Siir) Ben Aliyim Ben Bir Hakka Inanirim Celal Oglan Daglarin Ardi Nazlidir (Siir) Dedenin Eve Gelisi (Konusma) Devrim Ali (Konusma) Ela Gozlu Nazli Pirim Ey Insan (Siir) Giresunun Icinde Gitti Kervanim Aliye Dogru Gülhanim Insan Olalim (Siir) Kiyma Felek Terden Ak Pak Olmus (Uzun Hava) Yemen Turkusu

Ilyas Salman - Dogduklari Yerde Doymayanlar
Aman Doktor Celal Oglan Cesmi Siyahim Fatma Gülhanim Insana Muhabbet Duydum Duyali Topraga Verdim Ya Dost Yigidimi Vurdular

Ilyas Salman - Gulerken Aglayan Analarimiz
Analarimiz - Gel Ey Sitki Dayak Kileri Anam Gurbeti Benmi Yarattim Havlucu Mehmet Haydar Haydar Kara Toprak - Tas Anilarim Ofkeli Yuregim Seni Sevmek - Senin Derdin (U.H)

Ilyas Salman - Her Oldu Ey Nigarim
Celal Oglan Cesmi Siyahim Duvarlara Ismini Yazdim Gule Gulegul Hanim Gule Reyhan Ekerim Kara Yazim Ask Olurum Kimse Bana Yaran Olamaz Seher Oldu Sonsuz Bir Ruya Terden Ak Pak Olmus

Ilyas Salman - Inadina Turkuler
Anadolu'yum Ben (Siir) Ben Ali'yim Butun Evren Semah Doner Cicekleri Sevdirmezler Cocuklara (Siir) Giresun'un Icinde Gune Reyhan Ekerim Inadina Türküler (Siir) Isikli Irmaklar (Siir) ***** Felek Kirda Cicekler (Siir) Kiyma Felek Neden Turku (Siir) Yabanci Yureklim (Siir) Yemen Turkusu

Ilyas Salman - Soze Gunes Dogdu (2oo2)
Anadolu (Siir) Anama (Siir) Asan Bilir Bu Dunyanin Agaligi Dunya (Siir) Ey Insan (Siir) Hakikat Hasret (Siir) Insan Olalim (Siir) Kar Etmez Ahim Kayanin Dibinde Konusma Nasip Olsa Su Tepe

Ilyas Salman - Turkulerimiz Var Soylenecek
Ala Gozlu Nazli Pirim Anam Aglar (Y.Bingol) Ben Nasil Edem Butun Insanlardan Arzumuz Vardir Daglar Ekin Idim Oldum Harman Gitti Kervanimiz Aliye Dogru Gurbette Omrum Gececek Kerbela Destani Munzur dagi

Ilyas Salman - Yaram Sizlar
Beydaginin Basi Bu Duzen Dagli Yurek Fabrika Kizi Sen Iceri Duseli Sevenlere Gonul Verdim Sulari Islatamadim Yar Demedin Yaram Sizlar Yasamin Tarifi

Ynt: İlyas Salman Albumleri By: karlosalso Date: June 20, 2008, 03:07:35 paylaşım için saolYnt: İlyas Salman Albumleri By: aslankocero Date: July 04, 2008, 08:03:13 teşekkürle paylaşımın içinYnt: İlyas Salman Albumleri By: hass Date: July 06, 2008, 05:00:31 emeginize saglik arkadaslarYnt: 0 By: eftelya43 Date: July 12, 2008, 05:20:42 Emeğinize sağlık,teşekkürler...Ynt: 0 By: Yusuf68 Date: July 13, 2008, 12:31:49 paylasim icin sagolYnt: İlyas Salman Albumleri By: Yusuf68 Date: July 20, 2008, 05:59:51 linkler kirik