Fırıldak Adam [Aşık Mahzuni Şerif] * 1. Ahmet Kaya'ya * 2. Aramıyorsun * 3. Dilaver * 4. Emmoğlu * 5. Fırıldak Adam * 6. Halim Yaman Böyle * 7. Halimmi Kaldı * 8. Keser Döner Sap Döner * 9. Küller Bizim Halımıza * 10. Mahzuni Şerif * 11. Merdo * 12. Vefasız  
Zevzek [Aşık Mahzuni Şerif] * 1. Acı Gerçek * 2. Bir Değil Yarem * 3. Bir Meclis * 4. Diye Diye * 5. Gardaş ve Cihat * 6. Gözlerin * 7. Hareli Dağlar * 8. Kirvem * 9. Madenciler * 10. On İkiler * 11. Yüzü Nursuz * 12. Zevzek  
Acı günlerim
Aci Günlerim Al Birini Vur Birine Ararlar Beni Bas Kamyonun Kuyruğuna Delaley Duaz-I Imam Ey Erenler Geri Dön (Uh) Güzel Yar Metin Zalimin Zulmü Varsa

Yuh Yuh - Dertli Köyüm Yuh Yuh, Dertli Köyüm, Kolum Nerden Aldın Bu Zinciri, Ekinler Ekinler Bizim Ekinler, Darağcı, Affetmem Seni Seni Yar, Softalar. İnce İnce Bir Kar Yağar, Gelme Deli Deli, İhtiyar Oldum, Yine Bahr Geldi, Nem Kaldı, Öldürecek Zam Fakiri, Bitmez Tükenmez Geceler, Nenni Bebek.  
berçenekten yayan geldim Aci Doktor Bak Bebeğe Ben Canandan Ayri Gezdim Ağlarim Ben Yaradani Inkar Etmem Bir Kuş Bir Dünya Duaz On Iki Imam Gökte Yildiz Yerde Işik Görünmez Gönül Nerden Aldin Sen Bu Çalimi Kanadim Deydi Sevdaya Kiran Kirana Maraş Halki Yana Yana Ön Olur Oy Babo Oy Oy Vah Vah

Mahsuni Şerif-Ağıt
Dokuz Yavruya Agit Gardiyan Doktor Bey Hakkı Bilir Demedimmi Halim Kalmadı Harmanınmı Var Iki Gönül Bir Olunca Aman Gönül Nişanlım Düşmana Kaldı Buldular Beni Bal Karagözlüm  
Mahsuni Şerif-Domdom Kurşunu
Dom dom kurşunu Benim Hayatim (Gözlerin Kör Olsun) Beri Baka Gülüm Nacar Ağlama Dom Dom Kurşunu Keyfo Ağam Heder Mahsuni Mic In Track 07 Soyuma Benim (Uh) Yanlizim Bu Ellerde Ben Beni özümü (Seyyah Oldum)  
Aşık Mahzuni Şerif-Barışak
1 Yandım Allah 2 Barışak 3 Defineyi Nereden Buldun 4 Kara Kader 5 Yoluna Senin (U.H 6 Sen Sende Ara 7 Dönme Dolap 8 Tek Tek 9 De Dön (U.H 10 Murtaza  
Aşık Mahzuni Şerif-Buldular Beni
1 Buldular Beni 2 Nişanlım Düşmana Kaldı (Mıstığın Ağıdı) 3 Halim Kalmadı 4 Gardiyan 5 İki Gönül Bir Olunca 6 Bal Kara Gözlüm 7 Aman Gönül 8 Doktor Bey 9 Harmanım Mı Var 10 Hak’kı Bilir Demedim Mi 11 Dokuz Yavruya Ağıt  
Aşık Mahzuni Şerif-Sarhoş
1 Sarhoş 2 Ben Ben 3 Afşin 4 Kül Başıma 5 Fadime (U.H 6 Babam Zeyno 7 Hidayet 8 Ötme Horoz 9 Günler Geçer 10 Hacı Bektaş-ı Veli Dost 11 Merhametsiz  
Mahzuni Şerif - 5 / Türküola Haydi Haydi Türk Milleti, Bu Senede Bizim Ekinler Kurudu, Başıma Geldi, Elleme, Softalar, Geçti Felek Geçti, Sorma Beni, Gardiyan. Yalan Dünya, Nenni Bebek, Ararlar Beni, Yar Oy, Bu Bebeğin Suçu Nedir, Ellem Geldi, Bizim Köyün Çobanı, Bir Yiğit  
Aşık Mahzuni Şerif- Maraş Dramı Maraş Dramı, Unuttu Bizi, Bırak Be Yahu, Çal Davulcu Çal, Sarı Çizmelime Selam. Baştakiler, Sümbül Ağa, Adamın Delisi, Postanedeki Kız, Bugün Bizde Bayram Var.