Ali Nurşani Albumleri By: Türkümania Date: June 20, 2008, 03:03:05
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Ali Nurşani-Dağlar Nurşani'yi Unuttunuz mu(2005) Anladim Hastalik Kapima Geldi Bagiriyom Duymuyorlar Dogdugumu Hatirlamam Canimizi Yakanlarin Gizlice Durup Seyran Eyledim Hep Beni Ezdiler Gizli Gizli Daglar Nursani'yi Unuttunuzmu Bozuldu Dunyanin Kalmadi Tadi Kirdilar Beni Atam Dedim Atamadim Mah Yuzune Sozum Yoktur

Ali Nurşani-Ekonomi Sivas Nursaniyi Unuttunuzmu Sir Verdiyim Yuce Daglar Gonul Yalin Yaya Erenler Sahtan Gelirler Bilemem Kimene Bastan Sona Talan Oldu Ekonemi Sarabim Dostum Benim Ağlatılar Seni Bizim Köyün Yari Yolcu Eyledim Duğunde Bayramda

Ali Nurşani-Dosta Hasret Bu Dünyada Üç Varlık Çare Yok Dost Bu Gece Dünyaya Geldim Geleli Gidiyorum İnce Uzun Kemal'imi Yitirdim Ölümden Öteye Yara Giderim Yaralandım Yol Uzun Yüce Dağ Başında

Ali Nurşani-Belamıydın Başıma Almanya Bu Nasıl Dünya Çare Yok Dünyaya Geldim Geleli İnsan Sevip Sevdiğini Almazsa Muradıma Eremedim Vah Vah Ölümden Öteye Ömrüm Yel Gibi Geçti Yaralandım Yine Figan Var Bizim Ellerde Yürümeyle Bitmez Yolum Zalim El Gibi

Ali Nurşani-Birazcık Adalet Birazcık Adalet Boşuna Kendini yorma Ehlibeyt Kırçiçeğim Krefeld Ağıdı Mezara Koymayın Beni Nazlı Yarim Karaları Özlemişim Yavruları Postacı Sen galipsin Yalan Dünya

Ali Nurşani-Git Yolcu Yoluna bak gardaş elleyip yaramı sızlatma derin git yolcu yoluna ne güzel ne kefen isterim ömür geçti boşuna ugradı bagıma tufan yemin ettik yıktı gitti yükseyinde boz tepeler

Ali Nurşani-Gönül Sarayında&Gömün Garibi Alışamadım Zamanı Geldi Gönül Sarayında (u.h) Sen Cezanı Kendin Verdin Gömün Garibi Bir Cigara Ver Hemşerim Ceylan Vicdansız Kader Beni

Ali Nurşani-Halkın Divanı ben bir basit nurşaniyim bir yanım felçli bir yanım tutmaz bizede yazık bu dere kızıl dere büyle düzende yaşamak halkın divanı hiçte geziyor ibrahim yoldaş kar yağmış gibi meyrik neydek saçlarını öremedim seni bir ben bilirim birde vatanım yeter almanya yol uzun yolumun ucu yürü gardaşım be

Ali Nurşani-Hasretim&Günlerim Doldu Doluyor Betermiş Aşkın Narı Öylemi Emekçiler Güzele Bak Bu Senede Burdayım Doymadılar Ören Köyün Baykuşları Hasretim Ekonomi Önlem Değil Günlerim Doldu Doluyor Barış Barış

Ali Nurşani-Kara Dağın Boz Yılanı düşen bilir gurbet elde hani söz vermiştin insan sevdiğini almassa intizar kara üzüm karadağın boz yılanı meyrik yakar seni zalim el gibi

Ali Nurşani-Meyrik bizim bahcalarım dertli bülbülü bizim ellerin yaylaları bu gece çeken bilir meyrik saçlarını öremedim yarap bu zülme can dayanmıyor yine figan var yüce dağ başına kar yağmış gibi yürümekle bitmez

Ali Nurşani-Öğrettiler ağlatma gelem gelem aman ha kardeşim ölüm isteme beni benden alıp giden bizde derdi analarasöylerler dedim sözüm türkü olur gam kasavet kabusunu gel hünkarım şahitim ol hemen konup göçme dedim öğrettiler sılam beni ben sılamı özledim yüce dağ başında kardım eridim yürü yalan dünya bunca

Ali Nurşani-Sen Sebep Oldun Belki Bugün Belki Yarın Ölürüm Bende Bilmem Düşmanımı Dostumu Benim Bana Sessizliğim Bir Daha Bekleme Çalmam Kapını Bu Senede Bu Diyara Takıldım Eğdirme Başını Bakmam Yüzüne Kalemin Vicdana Gelip Ne Güzelsin Güzelliğin Sen Sebep Oldun Seninle Yolumuz Ayrıldı Taranmış Zülfünü Dökmüş Kaşına Zaman Mı Hızlandı (Yabancı)

Ali Nurşaniden Uzun Havalar

Ynt: 0 By: antepli Date: June 22, 2008, 04:55:40 ellerinize saglik dostlarYnt: Ali Nurşani Albumleri By: asyaforza Date: June 27, 2008, 02:32:18 dostum cok saolYnt: Ali Nurşani Albumleri By: abdullayıl Date: September 17, 2008, 02:30:00 çok sagol arkadaşım albüm için Ynt: Ali Nurşani Albumleri By: narslan Date: September 28, 2008, 12:23:33 Eyvallah çok çok teşekkürler.Ynt: Ali Nurşani Albumleri By: lebeniye Date: October 01, 2008, 06:18:25 teşekurler.yalnız bunları nasıl indirebilirizYnt: Ali Nurşani Albumleri By: lebeniye Date: October 01, 2008, 06:19:40 şimdi geldi ilk defada gözükmüyodu Ynt: Ali Nurşani Albumleri By: yaralim Date: October 26, 2008, 11:52:25 teşekkürlerteşekkürlerYnt: Ali Nurşani Albumleri By: enkidu_ Date: October 26, 2008, 12:18:45 ellerine sağlık ustadYnt: Ali Nurşani Albumleri By: sutcu2 Date: October 27, 2008, 03:06:45 ellerine saglikYnt: Ali Nurşani Albumleri By: sakli_mavi Date: November 04, 2008, 03:00:21 eline emeğine sağlıkYnt: Ali Nurşani Albumleri By: piyanist31 Date: November 14, 2008, 02:57:07 paylaşım için çok çok teşekkürler saolun var olun