Zülfü Livaneli Albumleri By: Türkümania Date: June 24, 2008, 01:56:16
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Zülfü Livaneli - Tüm ALbümLeri [36 Full Album]
Zülfü Livaneli - Ada
Gün Olur Ada Özgürlük Sus Söyleme Istanbulu Dinliyorum Gözlerin Yanliz Insan Yasamak

Zülfü Livaneli - Alamanya Beyleri - 1979
Dönen Dönsün Kimligi Bilinmeyenler Kirda Vurulanlarin Türküsü Tozlu Yollar Üryan Geldim Yan Yana
Zülfü Livaneli - Anadoluyum Ben
Aglamasinlar Varip Silaya Saha Gidelim Kilise Haber Saldim Eglen Güzel Sürü - Enstrümental Kurtulus Savasi Kör Talih Efendim Kullar Idik Su Yalan Dünya Ben Dönmezem Yolumdan Sevdigimmi Var Ötme Bülbül

Zülfü Livaneli - Atlinin Turkusu - 1979
Atlinin Türküsü Bulut Mu Olsam Büyük Insanlik Cirak Araniyor Kirvem Kurtulus Düsü Leylim Ley Silaya Dogru Taht Bir Yana Sah Bir Yana
Dede Sultan Ulas Yavasça Sarkisla Alay Alay Gelen Unutma Bizi Nurhak Bize De Banaz'da Yana Yana Ayvaz Agidi Gel Günlerim Selam Olsun

Zülfü Livaneli - Crossroads (New Age) - 1990
A New World Breath Breath I Breath II Crossroads Dawning Poets Duel Prologue The Forest Greene

Zülfü Livaneli - Çırak Aranıyor
Ada Cirak Araniyor Daglara Küstüm Duvarlar Eski Tüfek Gün Olur Günümüz Günlerimiz Mayin Mektup Özgürlük Sürgün

Zülfü Livaneli - Dede Sultan
Ciktim Yücesine Dert Beni Ey Halkim Unutma Bizi Hürriyet Kockozanoglu Mapusun Icinde Nurhak Ol Taci Devlet Ulas Yavasca Yavasca

Zülfü Livaneli - Dünya Solistlerinden Livaneli Şarkıları 2008
CD - I 1_Bliss Jocelyn B. Smith 2_San Ton Metanasti George_Dalaras & The Israil Philarmonic Orchestra 3_A Les Portes deL'oblit Maria Del Mar Bonet 4_Lo Scrivero' Nel Vento Deniz Ünel & Piccolo Coro 5_Kız Çoçuğu Joen Baez 6_Tora Einai Arga - Maria Farandouri 7_Le Le Le - Jocely B. Smith 8_Tots Dos Ens Equivocarem - Maria Del Mar Bonet 9_Apo To Aima Tou Ouranou - Maria Farandouri
CD - II 1_Danza De La Maskara Macha y Hembra - Christina Zurbrugg 2_Le Le Le - Maria Del Mar Bonet 3_To Tragoudi Tou Kavalari - Maria Farandouri 4_San Ton Metanasti - Alkistis Protopsalti 5_Today - Jocelyn B. Smith 6_Mijn Held - Liesbeth List 7_Beechwood - Jocelyn B. Smith 8_New Age Rhapsody - London Symphonic Orchestra

Zülfü Livaneli - Efsane Konserler CD 1
Kan Cicekleri Boyledir Bizim Sevdamiz Leylim Ley Sus Soyleme Gunes Topla Benim Icin Akdeniz Kiz Cocugu Belalim Duvarlar Gun Olur Ozgurluk Bilmem Su Felegin
Zülfü Livaneli - Efsane Konserler CD 2
Sevda Degil Merhaba Saat Dort Yoksun Memleket Kokulu Yarim Sevdali Basim Kardesim Duymaz Karli Kayin Ormani Nefesim Nefesine Memik Oglan Sevdalim Hayat Yigidim Aslanim Atli Gozlerin

Zülfü Livaneli - Gökyuzu Herkesindir - 1987
Asya Afrika Böyledir Bizim Sevdamiz Gökyüzü Herkesindir Hitler'e Icimizden Biri Kan Cicekleri Kuslarin Vuruldugu Zaman Omuz Omuza Sürgün Yikici Bir Ask

Zülfü Livaneli - Günes Topla Benim Icin - 1985
Bizim Geceleyin Günes Topla Benim Icin Hep Seni Anar Kirlangic Memikoglan O Günler Selam Olsun Sevgiyle Yanyana
Adi Ask Akdeniz Akdeniz Askin Elinden Bir Karanlik Bir Aydinlik Duvar Duvar Enst. Güldünya Memleket Kokulu Yarim Nerdesin Sevdali Basim

Zülfü Livaneli - Ilk Türküler (1971-1981) - 2001
Bir Cift Turna Bitlis'te Bes Minare Bize De Banaz'da Dönen Dönsün Gidelim Güldür Gül Su Yalan Dünyaya Yavasca

Zülfü Livaneli - Ince Memet Turkusu - 1980
Arafat'ta Bir Cocuk Atli Bitlis'te Bes Minare Güldür Gül His Hisi Hancer Ince Memet Türküsü Memik Oglan Seher Vakti Sunam Sürgün Turna Vapur Yar Yüregim Yar

Zülfü Livaneli - Istanbul Konseri - 1984
Merhaba Kardesin Duymaz Karli Kayin Ormani Kiz Cocugu Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz Cirak Araniyor Bulut Mu Olsam Odam Kirectir Benim Leylim Ley Yigidim Aslanim

Zülfü Livaneli - London Symphony Orchestra Plays Livaneli - 1999
Movement No. 1 Movement No. 2 Movement No. 3 Movement No. 4 Movement No. 5 Movement No. 6 Movement No. 7 Movement No. 8 Movement No. 9 Movement No. 10 Movement No. 11
Janus Meryemin Agidi Mutluluk Böyledir Bizim Sevdamiz Teknede Dans Sen Kirlendin Meryem Bazen Günese Dogru Gün Olur Iki Basina Yanlizlik Sus Söyleme Denize Dogru Veda

Zülfü Livaneli - Nazim Turkusu - 1978
Arhavili Ismail Hoscakal Kardesim Deniz Hosgeldin Bebek Karli Kayin Ormani Kiz Cocugu Mehmetcik Mehmet Nazim Türküsü Üc Saz

Zülfü Livaneli - Nefesim Nefesine - 1998
Anli Yemen Sanli Yemen Bu Daglarda Sesim Durur Ceylan Cift Jandarma Gidelim Gökte Ucan Huma Kusu Kal Benim Icin Nefesim Nefesine Nefesim Nefesine Enstrümental Sevmeye Kiyamadigim

Zülfü Livaneli - Neylersin - 1995
Neylersin Duvarlar Yandik Yandik Sevdalim Hayat Dogduklari Yerde Ölenler Daglar Cagrisa Cagrisa Duaz Urfa Semahi Hudey Hudey Dogduklari Yerde Ölenler
Hiroshima (Kiz Cocugu) I Meres Mas (Günlerimiz) Karli Kayin Ormani Leylim Ley Me Fitepsene (Sus Söyleme) Merhaba Mila Siga (Gözlerin) Miroloi (Yigidim Aslanim) Praghios (Cirak Araniyor) San To Metanasti (Kardesin Duymaz) San Ton Kerem (Kerem Gibi) To Kopadi (Sürü)

****************************************** Zülfü Livaneli - Seçme Eserler 3 - 1988
Acis Binbogalar Cukurova Cura Firtina Göc Gulibik Kan Kan 2 Maden Yalnizlik Yilani Öldürseler

Zülfü Livaneli - Seçme Eserler 4 - 1986
Bulut Mu Olsam Büyük Insanlik Daglara Küstüm Düse Kalka Yollarda Eski Tüfek Hoscakal Kardesim Deniz Hosgeldin Bebek Kirvem Kurtulus Düsü Nazim Türküsü Taht Bir Yana Sah Bir Yana Üc Saz

Zülfü Livaneli - Seçme Eserler 5 - 1975
Binbogalar Efsanesi - 1 Binbogalar Efsanesi - 2 Binbogalar Efsanesi - 3 Bogaz Gaydasi - 1 Bogaz Gaydasi - 2 Bozatli Hizir Bozgun Öter Telimiz Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Geldi Gecti Ömrüm Benim Gökten Ucan Telli Turnam Her Agacin Kurdu Horasandan Bu Yana - 1 Horasandan Bu Yana - 2 Iki Cura Kalenin Önü Leylim Ley Turna Semahi

Zülfü Livaneli - Together
1. Merhaba 2. Tragoudi Tis Xenitias 3. Yigidim Aslanim 4. Gün Olur 5. Drapetsona 6. Kardesin Duymaz 7. Strose to Stroma Sou 8. Duvarlar 9. Ketame Sta Matia 10. Karli Kayin Ormani 11. Gonia Gonia 12. Sevda Degil 13. Ton Pavlo Kai Ton Nikolio 14. Kan Cicekleri 15. Chryssoprassino Filo 16. Ey Özgürlük 17. Kerem 18. Imaste Dio

Zülfü Livaneli - Unutulmayanlar - 1999
Cd 1
Ada Eski Tüfek Gözlerin Gün Olur Günes Topla Benim Icin Kardesin Duymaz Karli Kayin Ormani Leylim Ley Mektup Memik Oglan Sus Söyleme

Zülfü Livaneli - Cd 2
Atli Böyledir Bizim Sevdamiz Cirak Araniyor Daglara Küstüm Duvarlar Günlerimiz Kan Cicekleri Mayin Merhaba Özgürlük Sevda Degil Yigidim Aslanim

Zülfü Livaneli - Yangin Yeri - 1996
Ey Büti Nev Eda Hakim Bey Kimiz Biz Sokagin Askerleri Umudu Kesme Yurdundan Ücleme Yakup Ile Yusuf Yangin Yeri

Zülfü Livaneli - Yol (Film Muzikleri) - 1983
Ada Ada Ana Tema 2 Adam Ve Kar Bedenler Bilinmeyenler Ehmedo Roni Final Tema Firtina Izin Rüzgarda Atli Saz Topragi Dinlemek Yalnizlik

Zülfü Livaneli - Yüregimizdeki Ezgiler
Ayrilik Gecmiyor Günler Günes Topla Benim Icin Haydi Sen Git Isine Karli Kayin Ormani Leylim Ley Memikoglan Odam Kirec Tutmuyor Telli Telli Yigidim Aslanim

Zülfü Livaneli - Zor Yillar - 1986
Ani Atli Durup Dururken Genc Olmak Günlerimiz Mayin Mektup Vapur Yalnizlik Yer Demir Gök Bakir Zor Yillar

Ynt: 0 By: FiRaRi_YoLCu Date: June 26, 2008, 08:50:21 tesekkurler Ynt: 0 By: gormondius Date: June 26, 2008, 11:59:03 saol elıne saglıkYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: deskartes Date: July 02, 2008, 03:07:31 çok teşekkürlerYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: zurun Date: July 20, 2008, 06:13:02 emeğine sağlıkYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: onur_pes Date: August 30, 2008, 06:19:22 elinize saglı gercekten!!!!!Ynt: Zülfü Livaneli Albumleri By: onur_pes Date: August 30, 2008, 07:11:09 cok saolun!!! Ynt: Zülfü Livaneli Albumleri By: GENCO Date: September 02, 2008, 03:05:29 emeğine yüreğine sağlık, teşekkürler....Ynt: Zülfü Livaneli Albumleri By: eftelya24 Date: September 20, 2008, 03:16:09 Emeğinize sağlık...Ynt: Zülfü Livaneli Albumleri By: azade Date: October 03, 2008, 05:11:07 emeğine sağlık...Ynt: Zülfü Livaneli Albumleri By: seyhun Date: October 17, 2008, 09:15:41 teşekkür ederizYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: elaa Date: October 25, 2008, 08:07:10 teşekkürler emeğinize sağlıkYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: otranto Date: October 31, 2008, 07:26:14 emeği geçenlerin ellerine sağlıkYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: spartacus41 Date: November 03, 2008, 08:41:12 paylaşım için tskrlerYnt: Zülfü Livaneli Albumleri By: Cemozan Date: November 10, 2008, 05:40:19 Müthiş albümlerin hepsi..... Çok teşekkür ediyorum