Songül Karlı Albumleri By: Türkümania Date: June 29, 2008, 01:28:48
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841 Songul Karli - Bir Yana
Bir Yana Turnalar Dilli Durna Bunca Kami Ey Dost Anam Aglar Kamber Aga Neler Ettin Deli Yigidim Sivas Özüme Sevdadan Gelir  
Songul Karli - Böyle Olurmu
Az Bana Gönder Böyle Olurmu Daglara Gel Daglara Deniz Üstü Köpürür Ezel Bahar Olmayinca Gel Yarim Gel Yanima Livanoy Naz Naz Eyleme Sila Yaralar Beni Yazın Yagar Kar Basima Ötme Bülbül  
Songul Karli - Dal Boylum
Ara Ver Benden Yana Bugün Ben Güzeller Sahimi Gördüm Dal Boylum Deli Gönlüm Deniz Üstü Köpürür Dost Senmi Geldin Gül Ister Benden Güzel Seni Cok Özledim Kül Olup Askin Narina Yandirdin Kalbimi Yaralar Beni Ötme Bülbül  
Songul Karli - Kac Bahar
Babamin Kiziyam (Remix) Babamin Kiziyam Benim Yarim Birer Birer Dert Kervani Dört Duvar Hazello Koca Dünya Muhabbetimiz Var Nazlana Yalan Yar Yar Yar  
Songul Karli - Omuz Omuza
Omuz Omuza Kirvem Be Felek Senin Elinden Pazarlik Mi Olur Bakma Benim Yasima Özge Yar Aglasam Mi Hamsi Gözlüm Can Sevdigim Dersim Mecnunam Yar  
Songul Karli - Oraliyam Ben
Alyanaklim Bendeki Yaralar Türlüdür Türlü Bugün Ben Güzeller Sahimi Gördüm Dag Cicegim (Ah Cekerim) Daglar Hey Dost Cemalin Görmezsem Ekilir Birgün Geceler Ay Geceler Güzel Bu Nasıl Sevdaymıs Oraliyam Ben Seker Almaya Geldim Sözümüz Burda Kalsin  
Songul Karli - Yalan
Yalan Koca Dünya Halimiz Budur Turna Gece Sabaha Kadar Derdim Coktur Kan Gider Mihribanim Gel De Iste Güze  
Songul Karli - Yanik Bir Türkü
Ay Gibi Yar Benim Sevdam Coban Cesmesi Deniz Kusum Dost Gelsene Harputun Yokusuna Pazarlik Edelim Sila Hasreti Taze Karlar Yagmis Yemen Türküsü Yine Gönlüm Hos Degil Yola Cevirdiler Beni  
Songul Karli - Derman Sendedir
Deli Gönlüm Demmi Demmi Derman Sendedir Dost Senmi Geldin Fadimem Gül Ister Benden Güzel Seni Cok Özledim Mendil Olsaydim Oy Daglar Sen Ölme Yar Yandirdin Kalbim  
Songul Karli - Dokunsalar Aglayacağım
Adi Güzelmis Asik Olan (Degis) Askina Düstüm Dokunsalar Aglayacagim Gelin Agiti (Havar) Sansima Sevda Var Söyle Sevdinmi Toprak Yaylanin Soguk Suyu Yol Ver Daglar Yollar Ölemde Kurtulayim  
Ynt: Songül Karlı Albumleri By: sezmet Date: July 11, 2008, 04:56:55 eline saglık olsunYnt: Songül Karlı Albumleri By: dr.ibrahim Date: September 08, 2008, 12:44:31 songül karlı için teşekkürlerYnt: Songül Karlı Albumleri By: sarabci Date: September 13, 2008, 02:30:20 Paylasim Icin TesekkürlerYnt: Songül Karlı Albumleri By: köşe Date: September 28, 2008, 07:52:28 saol emekci kardeş emegine saglıkYnt: Songül Karlı Albumleri By: atomonline Date: October 10, 2008, 01:27:35 ellerine sağlık kardeşim ...Ynt: Songül Karlı Albumleri By: cirkin Date: November 15, 2008, 11:02:21 televizyonlarda fazla goremiyoruz ama harika bir sesi var ve sarkilarida cok guzelYnt: Songül Karlı Albumleri By: behram_x Date: November 17, 2008, 10:01:50 Emeğine saglık tskr.