Arşiv Anasayfa Türkü Sohbet
Sayfalar: 1
En Sevdiğiniz Ozanımız... By: huso2008 Date: July 18, 2008, 10:25:06

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Oylarınız için şimdiden teşekkür ederim...

SİZLERLEYİZ...

SAYGILARIMLA...
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: bağlamacı Date: September 30, 2008, 06:33:21
mu-sa e-roğ-luuu
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: sananeki Date: October 17, 2008, 05:52:32
niye bunlar hep aleviii adam neşet ertaşı da kor en büyük halk ozanımız tabiii babası da ople
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: SARI Date: October 17, 2008, 06:09:57
tabiki anket seçeneklerinin dışında birçok değerli ozanımız daha var hüseyin kardeşimiz bu seçenekleri koymuş ama burada alevidir veya değildir diye ayrım yapmak anlamsız
ben Ali Kızıltığ diyorum
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: PALADAYI Date: October 17, 2008, 08:26:25
Ben yazilanlar icinde oyumu Mahzuni Serif'e verdim...ama Hüseyin Ugurlu'nun o isimler icinde yer almasi deyim yerindeyse daha bir firin ekmek yemesi lazim´...Onun Yerine Neset Ertas ismi olabilirdi....
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: munzur34 Date: November 17, 2008, 08:31:28
önce aleviliğe gelelim evet o büyük ustalarımız alevi  alevi ustalarımız ve ozanlarımız olmasyadı bu site ve biz bir araya gelemezdik ayrıca muhlis akarsu ,ali ekber çiçek  aşık gülabi ,davut sulari modern bağlama dörtlü ustalarımızdan sadece musa eroğlu yok arif sağ yavuz top ismail özden vardırki tadına doyum olmaz tabi türkücülerin öncü gençliği hasret g.tekin e.erzincan m.karataş ve daha ismini yazmadığım yüzlerce alevi ustalarımız türkülerin baş komutanlarıdır ve bu yazdıklarımın hiç biri doğaçlama okumazlar oysa neşet ertaş doğaçlama ustasıdır ve doğu ve güneydoğu türküsü okuyamaz ayrıntı ise kısa sap bağlama çalamaz ama diğer ismini yazdığım ozanların hepsi için saz ve eser fark etmez yani uzun sap bağlama ve kısa sap bağlamanın ikisinide çalmışlardır ve çalıyorlar unutmadan bu ustaların içinde sadece  doğaçlamayı arada bir musa eroğlu okur  oda mersinli olduğu için aslında açıklama yapmam gereken çok şeyler var ama daha sonra yazışırız ...bir not :neşet ertaş iyi ustadır ve yabana atılamaz ama sen alevi olmayan bir ozan arıyorsun alevi ozanlarımız gibi bende aleviyim ben arkadaşın olamazmıyım  dostum saygılarımla .munzur 34  (bu bir açıklamadır eleştiridir ve düzeltmedir )SANANEKİ arkadaşım lütfen kızma seninle iyi dost olacağımıza eminim ...ayrıca bu yazıyı okuyan canlara merhaba
Ynt: En Sevdiğiniz Ozanımız... By: palemdar Date: November 19, 2008, 12:43:27
Merhabalar arkadaslar,

Anket guzel ama ill  1 kisiyi seçmek zor geliyo!!!!
ben Musa EROGLU, ALi KIZILTUG ve Mahzuni SERIF demek isterdim