Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
1. Vardım Eşiğine Yüzümü Sürdüm / Sivas Kaynak: Feryadi Nafız Hakkı Bey Derleyen: Rıfat Kaya Arşivi 2. Dün Gece Yar Hanesinde Yastığım Bir Taş İdi / Erzurum Kaynak & Derleyen: Hacı Alkır 3. Her Kitabe Leb-i La'lün Hadisin Yazalar / Harput - Elazığ Kaynak: Nafız Osman Öge Derleyen: Şemsettin Taşbilek 4. Akşamdan Doğuyor Zöhre Yıldızı / Erzincan Kaynak: Esat Ertürk Derleyn: Fahri Taş Hüseyin 5. Evlerine Vardım Kapı Sürgülü / Amasya Kaynak: Saadettin Sümbül Derleyen: Yücel Paşmakçı 6. Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam / Çorum Kaynak: Niyazi Biçarel DErleyen: Muzaffer Sarısözen 7. Ey Hamamki Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir / Sivas Kaynak: Zaralı Halil Söyler Derleyn: Rıfat Kaya Arşivi 8. Mast-ı Nazım Kim Büyüttü Böyle Bi Perva Seni / Harput - Elazığ Kaynak: Hafız Osman Öge Derleyen: Mehmet Özbek 9. Bende Mecnundan Füzun Aşıklık İstidiıdı Var / Erzurum Kaynak: Hafız Faruk Kaleli Derleyen: Muzaffer Sarısözen 10. Yandı Canım Tende Ey Ruhi Revanım Bir Su Ver / Erzurum Kaynak: Hacı Hamit Efendi, Hulusi Seven Derleyen: Nida Tüfekçi 11. Bülbül Bağa girip Yapmış Yuvayı / Erzurum Kaynak: Raci Alkır Derleyen: Ateş Köyoğlu 12. Her Kitabe Leb-i Ka'kün Hadisin Yazalar / Harput - Elazığ Kaynak: Hafız Osman Öge Derleyen: Şemsettin Taşbilek 13. Vardım Eşiğine Yüzümü Sürdüm / Erzurum Kaynak: Raci Alkır Derleyen: TRT Erzurum Radyosu

Ynt: 1 By: targhan Date: July 30, 2008, 02:33:57 super album, sagolYnt: Tatyan Havaları - Tatyan Havaları (2008) By: ekera Date: July 30, 2008, 06:46:39 Bu kaliteli albümün paylaşımı için teşekkür ediyorum.Ynt: Tatyan Havaları - Tatyan Havaları (2008) By: derman01 Date: July 30, 2008, 09:36:13 Teşekkürler...Ynt: Tatyan Havaları - Tatyan Havaları (2008) By: attilaa Date: September 20, 2008, 11:49:09 muazzam bir kaynak, çok teşekkürler...Ynt: Tatyan Havaları - Tatyan Havaları (2008) By: antan Date: November 27, 2008, 09:34:34 çok teşekkürler