Anılara Yolculuk - 8 Değişik Sanatçı (16 Albüm) By: SARI Date: August 05, 2008, 08:11:00
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841 Aşık Ali DOĞAN
Ayselin Türküsü
Aşık Ali DOĞAN - Ağlama Sevdigim Aşık Ali DOĞAN - Ayselin Türküsü Aşık Ali DOĞAN - Bırak Felek Aşık Ali DOĞAN - Kendini Bilmeyen İnsan Aşık Ali DOĞAN - Silmek İsterim Aşık Ali DOĞAN - Sunam Kalma Yolundan Aşık Ali DOĞAN - Yalancı Dünya Aşık Ali DOĞAN - Yaz Gazeteci Yaz Aşık Ali DOĞAN - Yürü Suna Boylum

Ali ÇINAR & Seçil SERPİL
BU MEMLEKET BİZİM
Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - ARZULADIM SANA GELDİM Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - BEN YANIMA EŞ BULDUM Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - BU MEMLEKET HEPİMİZİN Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - BUGÜN ERENİ GÖRDÜM Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - GELEYİM Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - GURBET BANA KÖYÜM SANA Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - GÜL BANA YETER Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - KANDIRDILAR Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - NELER ETTİN Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - UMUTSUZ SEVDAYA DÜŞTÜM Ali ÇINAR & Seçil SERPİL - VEFASIZ SEVDASI

Aşık Ali ÇINAR
ÇİRKİNE VERMİŞLER
Aşık Ali Çınar - Vefasız Dost Almanya'ya Gideli Aşık Ali Çınar - Yüce Dağ Başın da Armut Ağacı Aşık Ali Çınar - Ilgıt Esen Seher Yelleri Aşık Ali Çınar - Nerdesin Aşık Ali Çınar - Kader Aşık Ali Çınar - Seher Yeli Aşık Ali Çınar - Uyur İdik Uyardılar Aşık Ali Çınar - Dereler Çoştumu (U.H) Aşık Ali Çınar - Bir Dilegim Vardı Aşık Ali Çınar - Seher Vakti Aşık Ali Çınar - Beni mi Buldun Aşık Ali Çınar - Kandildeki Nura Geldim

DAĞLARIMA YAZ GELMEZ
Ali ÇINAR - ALİMİZİDE ÇALDILAR Ali ÇINAR - BİR CANANA VURULMUŞUM Ali ÇINAR - BUGÜN ERENİ GÖRDÜM Ali ÇINAR - DAĞLARIMA YAZ GELMEZ Ali ÇINAR - DERT EYLEDİM ACILARI Ali ÇINAR - GELEMEM Ali ÇINAR - GÜL YÜZLÜ SEVDİĞİM Ali ÇINAR - İSTANBULUN CİLVESİ Ali ÇINAR - NELER ETTİN Ali ÇINAR - ŞU TARLAYA SU BAĞLADIM Ali ÇINAR - UMUTSUZ SEVDAYA DÜŞTÜM

Bayram KOCA
Gazeller (Uzelli 226)
Bayram KOCA - Bağrıma Taş Bastım Bayram KOCA - Bana Üzgün Bakma Bayram KOCA - Beni Aşkınla Yakıp Bayram KOCA - Bir Gonca Gül Bayram KOCA - Bu Dünyada Gülmeyenler Bayram KOCA - Düştüm Ben Meyhaneye Bayram KOCA - Felek Vurdu Yere Bayram KOCA - Gitme Güzel Bayram KOCA - Karanlık Ruhuma Doğan Bayram KOCA - Kimim Var Benim Bayram KOCA - Mahserde Bile Sevecegim Bayram KOCA - Mupdelayi Dert Olup Bayram KOCA - Şahin Gibi Uçarken Bayram KOCA - Sonra Sen de Yanarsın

Bayram KOCA
Sevda Yollarında (Turkuola)
Bayram KOCA - Aklımı Aldın Baştan Bayram KOCA - Bir Güzel Elinde Oyuncak Oldum Bayram KOCA - Çaya İner Ağlarım Bayram KOCA - Gidelim Bahceye Bayram KOCA - Görmedim Ömrümde Asuda Bayram KOCA - Gül Kokulu Saçların Bayram KOCA - Hasta Düştüm Bayram KOCA - Kader Torbasını Bayram KOCA - Nazli Yar Fiske İle Taş Attım Bayram KOCA - Sevda Yollarında

Handan GÜL
(Minareci 3250)
Handan Gül - Aya Turunç Narım Var Handan Gül - Bir Yiğit Gurbete Gitse Handan Gül - Dert Bir Değil Elvan Elvan Handan Gül - Dostum Dostum Handan Gül - Et Aldım Dirhem İle Handan Gül - Evleri Yol Üstüdür Handan Gül - Karadır Kaşların Handan Gül - Kızım Sana Fistan Aldım Handan Gül - Meşeler Güvermiş Handan Gül - Pınar Başı Ben Olayım Handan Gül - Sokak Başı Meyhane Handan Gül - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek Handan Gül - Tirene Bindide Savuştu Oğlan Handan Gül - Yalansın Dünya Handan Gül - Çemberimde Gül Oya

Veysiye ŞİRİN
Kader Ayırdı Bizi
Veysiye ŞİRİN - Ay Dogar Bedir Allah Veysiye ŞİRİN - Cemalo Veysiye ŞİRİN - Hayriye Veysiye ŞİRİN - İğne Attım Tarlaya Veysiye ŞİRİN - Kader Ayırdı Bizi Veysiye ŞİRİN - Kahveyi Kaynatırlar Veysiye ŞİRİN - Kara Gözlü Ay Badem Veysiye ŞİRİN - Kecelo Veysiye ŞİRİN - Küçük Gelin (U.H) Veysiye ŞİRİN - Nazey Veysiye ŞİRİN - Nazike Veysiye ŞİRİN - Odasına Vardım Veysiye ŞİRİN - Orenli Gelin (U.H) Veysiye ŞİRİN - Pancar Pezik Olur Mu Veysiye ŞİRİN - Taşa Verdım Yanımı

Almanya'da Bir Tren
Veysiye ŞİRİN - Ak Cuha Kara Cuha Veysiye ŞİRİN - Almanya'da Bir Tren Veysiye ŞİRİN - Ayrıldım Gülüm Senden (Sabiha) Veysiye ŞİRİN - Bir Kararda Durmayalım Veysiye ŞİRİN - Fatma Veysiye ŞİRİN - Felekten Şikayetim Var Veysiye ŞİRİN - Garip Bir Kuştu Gönlüm Veysiye ŞİRİN - Giderim Burdan Artık Veysiye ŞİRİN - Gitme Nazlım Gitme Veysiye ŞİRİN - Hele Meryem Meryem Veysiye ŞİRİN - Le Güle Güle Veysiye ŞİRİN - Ne İncecik Boyun Var (Şarısınsın) Veysiye ŞİRİN - Pinara Varmadin Mi Veysiye ŞİRİN - Sitem Etme Veysiye ŞİRİN - Vay Limin

Muallim
Veysiye ŞİRİN - Dört Ayaklı Minare Veysiye ŞİRİN - Erenler Cemi Veysiye ŞİRİN - Gelin Oldum Karabük'ün Eline Veysiye ŞİRİN - Gelmez Yola Gidiyorum Veysiye ŞİRİN - Kara Erik Cagala Veysiye ŞİRİN - Menşure Hanım Veysiye ŞİRİN - Muallim Veysiye ŞİRİN - Oy Emine Emine Veysiye ŞİRİN - Şak Şak Tak Tak Veysiye ŞİRİN - Sen Gel Diyorsun Veysiye ŞİRİN - Seyyar Oldum Veysiye ŞİRİN - Siyah Saclarinda Hatem Yüzlerin Veysiye ŞİRİN - Şu Yüce Dagları (U.H.) Veysiye ŞİRİN - Tim Tim Tim Veysiye ŞİRİN - Yanarım Da Ben Ömrüme Yanarım Veysiye ŞİRİN - Yürü Yalan Dünya

Zehra ATICI
(Minareci)
Zehra ATICI - Allah'ın Emriyle Zehra ATICI - Bu Nasıl İştir Zehra ATICI - Daglar Dagımdır Benim Zehra ATICI - Dost Eline Giden Kervan Zehra ATICI - Egin Dedikleri Zehra ATICI - Ekin Ekilen Yere Zehra ATICI - Evleri Yol Üstüdür Zehra ATICI - Gözümde Hasret Var Zehra ATICI - Günler Gelir Geçer Zehra ATICI - Kara Bulut Gibi Zehra ATICI - Leyla Leyla Zehra ATICI - Vallahı Bir Belaymış Zehra ATICI - Yeşillenmiş Cennet Olmuş

Zehra EKE
Kovma Beni Dergahından
Zehra EKE - Ayrı Düştüm (U.H) Zehra EKE - Dağları Dağlasınlar Zehra EKE - Dön Beri Zehra EKE - Ettigimi Çekiyorum Zehra EKE - Gecmiyor Günler Geçmiyor Zehra EKE - Gel Ey Gönlümün Yarı Zehra EKE - Hey Salınıp Giden Dilber Zehra EKE - Kimsesizim Dertliyim Zehra EKE - Kovma Beni Dergahından Zehra EKE - Ya Ben Kime Yalvarayım Zehra EKE - Yaralar Beni Zehra EKE - Zaman Bizi

Ziynet SÖNMEZ
(Alparslan Kasaetçilik)
Ziynet SÖNMEZ - Al Beni Kacir Usak Ziynet SÖNMEZ - Al Ver Beni Ogluna Ziynet SÖNMEZ - Gel Gidelum Yaylaya Ziynet SÖNMEZ - Karadeniz Kizlari Ziynet SÖNMEZ - Kemence Solo Ziynet SÖNMEZ - Ormanda Yata Yata

Yalvar Dudaklarıma
Ziynet SÖNMEZ - Ah Dağlarım Ziynet SÖNMEZ - Al Ver Beni Oğluna Ziynet SÖNMEZ - Annen Vermiyor Seni Ziynet SÖNMEZ - Bana Derler Laz Kizi Ziynet SÖNMEZ - Düştüm Gurbet Ellere Ziynet SÖNMEZ - Gece Girdin Odama Ziynet SÖNMEZ - Ha Bu Kızlar Kudurdu Ziynet SÖNMEZ - Hasanın Papuçlari Ziynet SÖNMEZ - Yalvar Dudaklarıma

Zühre VARIŞLI
Ah Gönlüm
Zühre VARIŞLI - Ağlattı Şu Felek Bizi Zühre VARIŞLI - Ah Gülüm Gülüm Zühre VARIŞLI - Ay Vildan Vildan Zühre VARIŞLI - Bebek Uyur Beşikte Zühre VARIŞLI - Ben De Bu Yayladan Zühre VARIŞLI - Beyaz Da Gömlek Giyerim Zühre VARIŞLI - Bir Dost Bulamadım Zühre VARIŞLI - Bu Pınar Esme Pınar Zühre VARIŞLI - Burcak Tarlası Zühre VARIŞLI - Canım Oy Gülüm Oy Zühre VARIŞLI - Çıgrık Benim Tel Benim Zühre VARIŞLI - Dost İçin Cıhanı Gezdim Zühre VARIŞLI - Erenlerin Semahı Zühre VARIŞLI - Gelen Ağlar Giden Ağlar Zühre VARIŞLI - Hosgeldiniz Erenler Zühre VARIŞLI - Kirpiklerini Ok Eyle Zühre VARIŞLI - Yar Hasreti Bağrım Deler Zühre VARIŞLI - Yarimin Kaşları Kalem

Ynt: Anılara Yolculuk - 8 Değişik Sanatçı (16 Albüm) By: HÜSEYIN24 Date: September 15, 2008, 06:02:21 BÖYLE enteresan ve duyulmamis sanatcilarin plak ve ses kayitlarini hep begenmisim sagol kardes
EN önemli albüm zehra ekeyi indiremiyorum kardes sununla bir zahmet biri ilgilensin DOWNLOAD bölümüne tikladigimda yanlis sayfa Diye bir sayfa cikiyor Ynt: Anılara Yolculuk - 8 Değişik Sanatçı (16 Albüm) By: Türkümania Date: October 05, 2008, 08:34:38
BÖYLE enteresan ve duyulmamis sanatcilarin plak ve ses kayitlarini hep begenmisim sagol kardes
EN önemli albüm zehra ekeyi indiremiyorum kardes sununla bir zahmet biri ilgilensin DOWNLOAD bölümüne tikladigimda yanlis sayfa Diye bir sayfa cikiyor
Linkte bir sorun yok anlık bir hata olabilir tekrar deneyiniz.Ynt: Anılara Yolculuk - 8 Değişik Sanatçı (16 Albüm) By: beyazgülüm Date: November 06, 2008, 11:14:18 paylasım için tesekkurlerYnt: Anılara Yolculuk - 8 Değişik Sanatçı (16 Albüm) By: AltinHizma Date: November 15, 2008, 12:05:42 işte bu seri arşivlik tesekkürler