Arşiv Anasayfa Ali Ekber Çiçek
Sayfalar: 1
Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: Admin Date: May 23, 2007, 11:52:39

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840

Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü

Kayıt Olun ya da Giriş Yapın
Ağlama Gözlerim Mevla Kerimdir

Aşka Tuzak Gerekmez

Dünya Malına Güvenme

El Vurup İncitme Tabip

Geldim Su Alemi Islah Edeyim

Gönül Kalk Gidelim

Haydar Haydar

Hüsnüne Mağrurlanma

Kişi Sevdiğini Gönülde Bulsa

Sus Ağlama Biçare Gönlüm

Yolumuz Gurbete Düştü

Yücelerden Seyreyledim Dostun İzini

Bu Konuda Gizli Mesaj Var
Linki görebilmek için lütfen bir yorum yapın. Emeğe SAYGI !!
Konuya Neden Cevap Yazamıyorum Diyorsanız Öğrenmek İçin TIKLAYIN.

Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: varol Date: May 25, 2007, 10:48:29
teşekkür ederim
Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: varol Date: May 25, 2007, 11:04:11
Alıntı:varol tarafından gönderildi.
teşekkür ederim

Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: Atakcan Date: May 27, 2008, 09:31:01
bendeki albüm yanlışlıkla silmişim, burdan alıyorum paylaşim için ellerine emeklerine sağlık,  değerli Adminim teşekkür ederim paylaşim için
Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: endrin Date: June 17, 2008, 09:27:23
Alıntı:varol tarafından gönderildi.
teşekkür ederim

Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: aslankocero Date: August 02, 2008, 10:35:23
teşekkürler canlar
Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: julie Date: August 05, 2008, 12:41:18
tsklr ellerine saglik
Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: doctorramses Date: November 02, 2008, 02:49:43
teşekkürler emeğinize sağlık..
Ynt: Ali Ekber ÇİÇEK - Yolumuz Gurbete Düştü Full Albüm By: Müh.Volkan Date: November 14, 2008, 12:05:07
teşekkürler , emeğinize sağlık