Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: Admin Date: May 24, 2007, 01:16:17
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Ac günlerim
Aci Günlerim Al Birini Vur Birine Ararlar Beni Bas Kamyonun Kuyruًuna Delaley Duaz-I Imam Ey Erenler Geri Dön (Uh) Güzel Yar Metin Zalimin Zulmü Varsa

-------------------------------------------------------------------------------- barak Title Bariak Bir Yandan Defineyi Nereden Buldun Haberin Varmi Halim Dost Neredesin Kaygusuz Murtaza Pazarbai Sen Sende Ara Sor Bana Sor Tek Tek Uzun Hava - De Bre Dön Yandim Allah

-------------------------------------------------------------------------------- ben alevi olamam ki Affetmem Seni Ben Alevi Olamam Ki Bin Yillik Hasta اingene Mahsuni Dertli Köyüm Güle Güle Nenni Nenni ضzür Dilemiyorum Senden Sefil Feryad Sunam Nerden Geliyor Yuh Yuh  
ben neyim Aًlar Bir Gelin Ararlar Beni - Yarim Ben Neyim Buldular Beni Dile Kolay Dokunma Keyfine Gardiyan Halim Kalmadi Pirin Nerede Sor Dedi Bana Ulan Yalan Dünya Yar Oy Yar Senin Olsun Yatar Aglarm..
berçenekten yayan geldim Aci Doktor Bak Bebeًe Ben Canandan Ayri Gezdim Aًlarim Ben Yaradani Inkar Etmem Bir Ku Bir Dünya Duaz On Iki Imam Gökte Yildiz Yerde Iik Görünmez Gönül Nerden Aldin Sen Bu اalimi Kanadim Deydi Sevdaya Kiran Kirana Mara Halki Yana Yana ضn Olur Oy Babo Oy Oy Vah Vah

-------------------------------------------------------------------------------- bu senede böyle oldu Aًla Gözüm Bu Senede Böyle Oldu Bütün Silahlar Kaldirilsa Divane Salman Mic In Track 09 Sari Saçli Mavi Gözlü Uzun Hava Yaralandim ضlem ضlem Uzun Hava
Ynt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: jordanxx19 Date: April 06, 2008, 05:01:10 cok teşekkür ederim Ynt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: cantonick Date: May 07, 2008, 09:43:23 emeğine sağlıkYnt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: ortega89 Date: May 16, 2008, 03:55:34 eywallahYnt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: selham Date: June 09, 2008, 10:13:43 Hatalı Metin selham 1. Uyarısı YapıldıYnt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: ferolo Date: July 11, 2008, 11:21:01 cok super albümleri Ynt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: cemsavas Date: July 12, 2008, 09:35:41 emegine saglıkYnt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: huso2008 Date: July 17, 2008, 06:07:15 sevgili aşık mahzuni şerif'i çok severim çok güzel paylaşım taşekkür ederim sevgili dost........Ynt: Mahsuni Şerif - 30 Full Album By: sseyhan Date: December 13, 2008, 09:04:46 teşekkürler elinize sağlık