Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: Admin Date: May 24, 2007, 01:17:48
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Aşık Ali Nurşani - Öğrettiler
Öğrettiler Hemen Konup Göçme Dedim Gel Hunkarım Sahitim Ol Ağlatma Gelem Gelem Bizde Derdi Analar Söylerler Gam Kasevet Kanununu Yürü Yalan Dünya Bunca Yüce Dağ Başında Kardım Eridim Beni Benden Alıp Giden Aman Ha Kardeşim ölum Isteme Dedim Sozum Türkü Olur Sılam Beni Ben Sılamı özledim
DownLoaD:  
Aşıkn Ali Nurşani - Gömün Garibi
Alisamadim Bir Cigara ver hemşerim Ceylan Gönül Sarayında Kader Beni Nursani Gomun Garibi Sen Cezanı Kendin Verdin Vicdansız Zamanı Geldi
DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Belamıydın Başıma Ne Guzel Bak Gardas Git Yolcu Yoluna Ne Diyim Ruhuna Ga Kader Belamiydin Basima Dost Olanlar Omur Gecti Bosuna Zaman Eyvah Ugradi Bagima Tufan
DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Uzun Havalar
DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Gönül Sarayında Gömün Garibi nurşani alışamadım bir cigara ver hemşerim ceylan gömün garibi gönül sarayında(u.h.) kader beni sen cezanı kendin verdin nurşani vicdansız zamanı geldi Download  
Ne Güzel Bak Gardaş Omur Gecti Bosuna Git Yolcu Yoluna Ugradi Bagima Tufan Elleyip Yarami Sizlatma Derin Ne Kefen Isterim Yikti Gitti Yemin Ettik DownLoaD  
Aşık Ali Nurşani - Meyrik Yarap Bu Zulme Can Dayanmıyor Yürümekle Bitmez Bizim Bahcaların Dertli Bulbulu Bu Gece Bizim Ellerin Yaylaları Saçlarını Öremedim Meyrik Yine Figan Var Yüce Dağ Başına Kar Yağmış Gibi Çeken Bilir DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Birazcık Adalet Birazcık Adalet Boşuna Kendini yorma bu sabahta (postacı) Ehlibeyt Krefeld Ağıdı Mezara Koymayın Beni nazlı yarim özlemişim yavruları Sen Galipsin (barak) Yalan Dünya DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Ekonomi Sivas Nursaniyi Unuttunuzmu Sir Verdiyim Yuce Daglar Gonul Yalin Yaya Erenler Sahtan Gelirler Bilemem Kimene Bastan Sona Talan Oldu Ekonemi Sarabim Dostum Benim Ağlatılar Seni Bizim Koyun Yari Yolcu Eyledim Duyunde Bayramda DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Dosta Hasret Çare Yok Yüce Dağ Başında Yaralandım Ölümden Öte Bu Dünyada Üç Varlık Dünyaya Geldim Geleli Yol Uzun Kemalimi Yitirdim Dost Bu Gece Yara Gidelim Gidiyorum Uzun Ince DownLoaD:   Aşık Ali Nurşani - Sen Sebeb Oldun Zamanmı Hızlandı Vakit Bir Başka Seninle Yolumuz Ayrıldı Kalemin Vicdana Gelip Eydirme Başını Bu Senede Bu Diyara Takıldım Sen Sebep Oldun Belki Bugun Belki Yarın Ölürüm Benim Bana Sessizliğim Bende Bilmem Bir Daha Bekleme Çalmam Kapını Belki Bugün Belki Yarın Ölürüm - 1 Ne Güzelsin Güzelleyin
DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Halkın Divanı Halkın Divanı Bizede Yazık Seni Bir Ben Bilirim Birde Vatanim Ben Bir Basit Nurşaniyim Bir Yanım Felçli Bir Yanım Tutmaz Hiçte Geziyor Böyle Düzende Yaşamak Heydek Bu Dere Kızıl Dere Yürü Gardasim Be Ibrahim Yoldaş Meyrik Yolumun Ucu Yeter Almanya Yol Uzun Kar Yağmış Gibi Saçlarını Öremedim DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Karadağın Boz Yılanı
DownLoaD:  
Aşık Ali Nurşani - Hasretinden Günlerim Doldu Doluyor DownLoaD:  
Ynt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: priamus2006 Date: May 30, 2007, 02:36:57 gonlune saglikYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: ortega89 Date: May 16, 2008, 03:56:10 teşekkürlerYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: asab Date: May 28, 2008, 02:34:51 kardes hepsı mukemmelş sagolasınYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: gazi197272 Date: July 03, 2008, 09:51:38 teşekkürler kardeşYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: sezmet Date: July 17, 2008, 04:13:44 eline saglık teşekkürler Ynt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: ora06 Date: August 21, 2008, 10:16:38 güzel çalışmaYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: Q.SedaT Date: October 04, 2008, 06:35:55 saol.!sssssssssssssssssssssssYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: PMYY Date: October 06, 2008, 01:17:27 ÇOK SAĞOLUN ELİNİZE SAĞLIKYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: yakupreis Date: October 19, 2008, 10:35:11 SAGOLASIN ARKADASYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: uzman35 Date: October 23, 2008, 02:52:47 saollllllllllllllllllYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: enkidu_ Date: October 26, 2008, 12:16:18 ellerine sağlık ustad Ynt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: alternatif Date: November 01, 2008, 12:57:47 eyvallah sagolunYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: bozobjk1240 Date: November 05, 2008, 12:49:05 güzel paylaşımYnt: Aşık Ali Nurşani Tüm Albümleri [Seri] By: Cihan16 Date: November 08, 2008, 11:09:17 sagolllllllllllllllllllll