Güler Duman Albumleri By: Admin Date: May 24, 2007, 01:19:07
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841 Güler Duman - Agla Kizilirmak
Güler Duman - Agla Kizilirmak.mp3
Güler Duman - Ak Melegim.mp3
Güler Duman - Baglama Acisi.mp3
Güler Duman - Bu Nedir (U.H.).mp3
Güler Duman - Daglar Iner Basima.mp3
Güler Duman - Dost.mp3
Güler Duman - Gönlümdeki Bu Sarayi Dolduramazsin.mp3
Güler Duman - Gül Yüzlü Sevdigim.mp3
Güler Duman - Hayali Gözümde Tütüyor.mp3
Güler Duman - Kulluk Benim Sultanlik Senin.mp3
Güler Duman - Mecnuna.mp3
Güler Duman - Medet.mp3
Güler Duman - Ölürem.mp3
Güler Duman - Ülkem Kadar Güzel.mp3

Güler Duman - Bu Devran
Güler Duman - Bir Deli Rüzgarım.mp3
Güler Duman - Bu Devran.mp3
Güler Duman - Bu Gün Ben Şahımı Gördüm.mp3
Güler Duman - Bu Nedir (u.h).mp3
Güler Duman - Can Efendim.mp3
Güler Duman - Değil.mp3
Güler Duman - Delal.mp3
Güler Duman - Eğmeli Yar.mp3
Güler Duman - Erzurum Dağları.mp3
Güler Duman - Her An Özlüyorum.mp3
Güler Duman - Kul Gibi (Enst.).mp3
Güler Duman - Kul Gibi.mp3
Güler Duman - Yarim Mendilin (u.h).mp3

Güler Duman - Buldular Beni
Güler Duman - Buldular Beni.mp3
Güler Duman - Cimri.mp3
Güler Duman - Erzurumdan Çevirdiler.mp3
Güler Duman - Evrahi Ezelden.mp3
Güler Duman - Gönül Sarayı.mp3
Güler Duman - Gurbet Kahrı.mp3
Güler Duman - Halay.mp3
Güler Duman - Sende Neyi Ararım.mp3
Güler Duman - Sürünesice (u.h).mp3
Güler Duman - Vay Beni.mp3
Güler Duman - Ya Sev Ya da Bırak.mp3
Güler Duman - Yar Ali.mp3

Güler Duman - Dost Dost Diye
Güler Duman - Dost Dost Diye.mp3
Güler Duman - Düşünmeden Sevdim.mp3
Güler Duman - Geğirmenim Arkım Yok.mp3
Güler Duman - Gel Oyna Gül Oyna.mp3
Güler Duman - Gerçek Aşıklara Divan Kurulur.mp3
Güler Duman - Gönül Niçin Geziyorsun.mp3
Güler Duman - Mavi Yelek.mp3
Güler Duman - Muhabbet.mp3
Güler Duman - Ne Minnet.mp3
Güler Duman - Telli Can.mp3
Güler Duman - Yürü Yalan Dünya.mp3

Güler Duman - Dost Garip
Güler Duman - Ak Gül İle Kırmızı Gül.mp3
Güler Duman - Benim Gibi.mp3
Güler Duman - Dert Bende.mp3
Güler Duman - Dost Garip.mp3
Güler Duman - Gezsemde Dünyanın.mp3
Güler Duman - Hastadır Gönül.mp3
Güler Duman - Ne Dedim Gül Yüzlüm.mp3
Güler Duman - Niçin Ağlamayım Niçin Gülmeyim.mp3
Güler Duman - Sen Olmazsan.mp3
Güler Duman - Yüce Dağ Başında.mp3

Gülder Duman - Duygu Pınarı Vezrana
Güler Duman - Aliyar-Semah.mp3
Güler Duman - Arguvan-Beri Gel Beri (U.H).mp3
Güler Duman - Darıldım.mp3
Güler Duman - Duygular Dönüştü Söze.mp3
Güler Duman - Gelme Ecel.mp3
Güler Duman - Gurbet Eller.mp3
Güler Duman - Halay.mp3
Güler Duman - Mahsus Mahal.mp3
Güler Duman - Memocan.mp3
Güler Duman - Sevdalım.mp3
Güler Duman - Sürüne Sürüne.mp3
Güler Duman - Vezrana.mp3

Güler Duman - Gül Yüzlü Sevdiğim
Güler Duman - Ağla Kızılırmak Ağla.mp3
Güler Duman - Beklerim Selamını.mp3
Güler Duman - Bizim Yayla.mp3
Güler Duman - Çiçekten HArman Olmaz.mp3
Güler Duman - Dert Ortağım Benim (u.h).mp3
Güler Duman - Fadike.mp3
Güler Duman - Gül Yüzlü Sevdiğim.mp3
Güler Duman - Halay.mp3
Güler Duman - İki Keklik.mp3
Güler Duman - Kara Tellerin.mp3
Güler Duman - Karanfil Mengisi.mp3
Güler Duman - Yarali Ceylan.mp3

Güler Duman - Halaylarla
Guler Duman - Aklim Sendedir.mp3
Guler Duman - Aramadi Sormadilar Beni.mp3
Guler Duman - Delal.mp3
Guler Duman - Egmeli Yar.mp3
Guler Duman - Haydar Idim Ben.mp3
Guler Duman - Hoynar.mp3
Guler Duman - Karanfil Esti.mp3
Guler Duman - Kül Gibi.mp3
Guler Duman - Ombul Gelin.mp3
Guler Duman - Ölürem.mp3
Guler Duman - Potpori.mp3
Guler Duman - Vezrana.mp3

Güler Duman - Hasret Türküsü
Güler Duman - Aramadı Sormadılar Beni.mp3
Güler Duman - Arguvan.mp3
Güler Duman - Bu İkilik Söyle Niye.mp3
Güler Duman - Çalı Oldum Gülüm Yok.mp3
Güler Duman - Çarelerim.mp3
Güler Duman - Ezgi Akşamı.mp3
Güler Duman - Güle Yel Değdi.mp3
Güler Duman - Hasret Türküsü.mp3
Güler Duman - Pir Sultanım.mp3
Güler Duman - Şu Yalan Dünyaya.mp3
Güler Duman - Tellal Başım.mp3
Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni.mp3

Güler Duman - Kulluk Benim Olsun Sultanlık Senin
Güler Duman - Ak Meleğim.mp3
Güler Duman - El bilmiyor.mp3
Güler Duman - Fatma (u.h).mp3
Güler Duman - Gam Gasavet.mp3
Güler Duman - Gücenme Ey Sofu Baba.mp3
Güler Duman - Hak Bunun Neresinde.mp3
Güler Duman - Halay.mp3
Güler Duman - Haydar İdim Ben.mp3
Güler Duman - Kulluk Benim Olsun Sultanlık Senin.mp3
Güler Duman - Medet.mp3
Güler Duman - Selam Olsun.mp3
Güler Duman - Seni Seni.mp3
Güler Duman - Ya Ben Kime Yalvarayım.mp3

Güler Duman - Mevlayı Seversen
Güler Duman - Baba Ben Dervişmiyem.mp3
Güler Duman - Bağdat Elleri.mp3
Güler Duman - Can Maral.mp3
Güler Duman - Çeker Misin.mp3
Güler Duman - Diyar Diyar Gezdim.mp3
Güler Duman - Geçmiyor Günler.mp3
Güler Duman - Mevlayı Seversen.mp3
Güler Duman - Oy Neler Neler.mp3
Güler Duman - Ölümü Gör.mp3
Güler Duman - Saçı Uzun Siyah Diye-Yarim.mp3
Güler Duman - Seni Tatlı Beni Acı Yaratmış.mp3
Güler Duman - Zeynelim.mp3

Güler Duman/Musa Eroğlu - Sazımızla Sözümüzle
Guler Duman & Musa Eroglu - Bu Bagi Alemde.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Daglar Dagimdir.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Emanetim Sana Bozatli Hizir.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Gurbet Elde Yadellerin Derdini.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Kilincoglu.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Muhabbet Kupunun Olsam Sarabi.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Niye Boyle Dargin Bakarsin.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Omrum Kadrini Bilmedim.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Perisan.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Sana Bir Nasihatim Var.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Yaralandim Gurbet Elde.mp3
Guler Duman & Musa Eroglu - Yuru Bre Yalan Dunya.mp3
12. Sazimizla Sozumuzle - Yagmur Yagar Akar Seller (3:24)

Gülder Duman/Özlem Özdil - Sazımızla Sözümüzle
01. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Nazli Nazli (4:05)
02. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Ah Edip Cirpinan (4:29)
03. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Bir Olursak Hür Oluruz (4:03)
04. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Kis Yasadim Yaza Ayan (5:04)
05. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Ceke Ceke (3:39)
06. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Ogul Ne Haber (5:00)
07. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Üzülme Yarim (4:37)
08. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Cihani Aleme Kör Gözle Bakma (4:19)
09. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Yardan Ayrilmaz (4:47)
10. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Demedim Mi Gönül Sana (4:24)
11. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Zalim (3:50)
12. Guler Duman & Ozlem Ozdil - Hani Yaylam (3:44)

Diğer Güler Duman Albumleri Ve Alternatif Linkler
Güler Duman - Agla Kizilirmak
Ağla kızılırmak Medet Mecnuna Dost Ülkem kadar güzel Dağlar iner başıma Ölürem Gül yüszlü sevdiğim Kulluk benim sultanlık benim Hayali gözümde tütüyor Bu nedir u.h Ak meleğim Gönlümdeki bu sarayı dolduramazsın Bağlama acısı

Güler Duman - Bu Devran
Bu Devran Bu gün şahımı gördüm Can efendim Değil Kul gibi Uzun hava yar - mendili Bir deli rüzgarım Bu nedir Delal Eğmeli yar Erzurum dağları Her an özlüyorum

Güler Duman - Buldular Beni
Buldular Beni Cimri Erzurumdan Çevirdiler Evrahi Ezelden Gönül Sarayı Gurbet Kahrı Halay Sende Neyi Ararım Sürünesice (u.h) Vay Beni Ya Sev Ya da Bırak Yar Ali

Güler Duman - Dost Dost Diye
Değirmenim arkım yok Dost dost diye Düşünmeden sevdim Gel oyna gül oyna Gerçek aşıklara divan kurulur Gönül niçin geziyorsun Mavi yelek Muahabbet Ne minnet Telli can Yürü yalan dünya

Güler Duman - Duygu Pınarı Vezrana
Aliyar-Semah Arguvan-Beri Gel Beri (U.H) Darıldım Duygular Dönüştü Söze Gelme Ecel Gurbet Eller Halay Mahsus Mahal Memocan Sevdalım Sürüne Sürüne Vezrana

Güler Duman - Gül Yüzlü Sevdiğim
Ağla kızılırmak ağla Beklerim selamını Bizim yayla Çiçekten ahrman olmaz Dert ortağım benim u.h Fadike Gül yüzlü sevdiğim Halay- Pazarcığagidekmi- Aydoğar sini sini Memocan İki keklik Kara tellerin Karanfil mengisi Yaralı ceylan

Güler Duman - Güler duman
Carelerim Degil Delal Egmeli Yar Erzurum Daglari Güle Yel Degidi Hasret Türküsü Her An Özlüyorum Pir Sultanim Su Yalan Dünyada Tellal Basim Uzun Hava

Güler Duman - Halaylarla
Aklim Sendedir Aramadi Sormadilar Beni Delal Egmeli Yar Haydar Idim Ben Hoynar Karanfil Esti Kül Gibi Tombul Gelin Ölürem Potpori Vezrana

Güler Duman - Hasret Türküsü
Güle yel deydi Hasret türküsü Şu yalan dünya Bu iyilik söyle niye Türkülere gömün beni Tellal başım Aramadı sormadılar beni Arguvan Pir sultanım Çarelerim Ezgi akşamı Çalı oldum gülüm yok

Güler Duman - Klasikleri
Agla Kizil Irmak Agla Cesmi Siyahim Delal Dost Dost Diye Erzurum Daglari Gecmiyor Günler Medet Nicin Aglamayim Nicin Gülmeyim O Leyli Leyli Seher Yeli Türkülerle Gömün Beni Yüce Dag Basinda Yürü Yalan Dünya

Güler Duman - Kulluk Benim Olsun Sultanlık Senin
Ak meleğim El bilmiyor Fatma u.h Gam gasavet Gücenme ey soffu baba Hak bunun neresinde Halay Söyle canım Leylim ha Dut yedim Gelin gelin Haydar idim ben Kulluk benim olsun sultanlık senin Medet Selam olsun seni seni Ya ben kime yalvarayım

Güler Duman - Mevlayı Seversen
Baba Ben Dervişmiyem Bağdat Elleri Can Maral Çeker Misin Diyar Diyar Gezdim Geçmiyor Günler Mevlayı Seversen Oy Neler Neler Ölümü Gör Saçı Uzun Siyah Diye-Yarim Seni Tatlı Beni Acı Yaratmış Zeynelim

Güler Duman - Nazlı Yara Küskünüm
Aldılar elimden kaşı karamı Alim dost Bahtı kara de beni Bu dünyanın bağında Bu yola talip ol Dün gece düşümde Erzurum dağları u.h Gazel gazel Gel sevdiğim Gönül turnam Halay Kokladığın güller olmam Gel oy Vur davulcu Halay-of aman-hop bico Haydar haydar Nazlı yara küskünüm Nenni Öleydim ah öleydim Ömür dediğin Sevdalıyım ben bir cana

Güler Duman - Nostalji 2 (80'li Yillardan Gunumuze)
Cekermisin Dost Bagi Diyar Diyar Gezdim Diyar Diyar Gezdim Yucelerden Seyreyledim Olumu Gor Yuce Dag Basinda Gonul Hakikatli Dala Mendil Bagladim Baba Ben Dervismiyim Derdimin Dermani

Güler Duman - O Leyli Leyli
Arayı arayı bulsam izini Bülbül misali Deli olur Derdim çoktur Dert dert üstüne Evvel Allah Giydin alları İpek mendil O leyl leyli vay beni Yaman şimdi-yarim

Güler Duman - Öl Deseydin Ölmezmiydin
Özümü bağladın Tutam yar elinden Açma zülüflerini Başımda bir sevda döner Dağlara gidem Güle yel değdi Güley Öl deseydim ölmezmiydin unutma bizi Var gibi Zamanıyım ben Oğul oğul

Güler Duman - Resitalleri 1
Ne dedim Hastadır gönlüm Ah diye Düğün var Yaman şimmdi Cananı buldum Usandım dost Yare ne minnet Zulmet deryası Deli olur Yüce dağğ başında Niçin sevdim

Güler Duman - Resitalleri 2
Açma zülüflerin Arguvan Bu devran Bu gün şahımı gördüm Delal Derdimin dermanı Dost garip Eğmeli yar Erzurum dağları Gelme ecel Gurbet elleri Mavi yelek Oğul u.h Öl deseydin Tutam yar elinden Türkülerle gömün beni Vezrana

Güler Duman - Seher Yeli
Bagişla Sevdiğim Bir Hayal Misali Derdimin Dermani Durnam Garip-U.H. Kipriğin Kaşina Değdiği Zaman Merhametkil Olmayinca Seher Yeli-Ayrilik Hasretlik Zulmet Deryasi

Güler Duman - Türküleri
Çekermisin Dost bağı Ayrılık hasaret Baba ben dervişmiayim Diyar diyar Dala mendil Derdimin dermanı Gönül hakikate Ölümü göer Yüce dağ başı Yücelerden seyreyledim

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni
Güle yel değdi Şu yalan dünya Türkülere gömün beni Arguvan u.h Çarelerim Çalı oldum gülüm yol Ben derdimi kime yanarım Bu ikilik söyle niye Tellal başım Aramadı sormadılar beni Pir sultanım Hasret türküsü

Güler Duman - Vezerna-Sevdalım
Aliyar Arguvan (Beri Gel Beri) Darildim Duygular Donustu Soze Gelme Ecel Gurbet Eller Kurdun Kizi Mahsus Mahal Memocan Sevdalim Surune Surune Tandira Koydum Pacayi Vezrana

Güler Duman - Ya Dost
Benim Gibi Bu Sene-U.H. Dala Mendil Bağladim-U.H. Dost Baği inceden ince Oy Nazlim Reyhan Ektim Divara Sinem Yarali-U.H. Ya Dost Yücelerden Seyreyledim

Güler Duman - Yolcuyum Bu Dağlarda
Ah Edip Çirpinan Aya Bak Nice Gider Bahçalara Bar Düşer Dalal Entarisi Dim Dim Yar Gam Yeyip Gam Çekme Kuldan Saniyor Ölmem Uzun Hava-Doyamadim Yandi Ha Yandi Yarim Yolcuyum Bu Dağlarda
Bu Kişlanin Kapisina-G.D.-Z.G. Bülbül Yuva Yapmiş-Z.G.-G.D. Çayin Ortasinda-U.H.-G.D.Z.G. Derdim Çoktur-G.D.-Z.G. Dur Gizli Gizli-G.D.-Z.G. Kanatli Kapi-Z.G. Karakaş Boyanir Mi-Z.G.-G.D. Kinamayin Dostlar-Z.G.-G.D. O Yar Gelir-Z.G.-G.D. Seherde Ugradim Dostun Bağina-Z.G.-G.D. Sen Ölme Yar-G.D. Yağmur Yağar Akar Seller-Z.G.-G.D.

Güler Duman & Musa Eroğlu - Sazımızla Sözümüzle 2 Güler Duman & Musa Eroğlu - Bu Bağı Alemde Güler Duman & Musa Eroğlu - Dağlar Dağımdır Benim Güler Duman & Musa Eroğlu - Emanetim Sana Bozatlı Hızır Güler Duman & Musa Eroğlu - Gurbet Elde Yadellerin Derdini Güler Duman & Musa Eroğlu - Kilincioğlu Güler Duman & Musa Eroğlu - Muhabbet Küpünün Olsam Şarabı Güler Duman & Musa Eroğlu - Niye Böyle Dargın Bakarsın Güler Duman & Musa Eroğlu - Ömrüm Kadrini Bilemedim Güler Duman & Musa Eroğlu - Perişan Güler Duman & Musa Eroğlu - Sana Bir Nasihatim Var Güler Duman & Musa Eroğlu - Yaralandım Gurbet Elde Güler Duman & Musa Eroğlu - Yürü Bre Yalan Dünya

Ynt: Güler Duman 12 Full Albüm By: priamus2006 Date: May 30, 2007, 06:36:45 ellerine saglikYnt: Güler Duman Albumleri By: gazi197272 Date: June 26, 2008, 12:01:26 gerçekten mükemmel. tebriklerYnt: Güler Duman Albumleri By: gazi197272 Date: June 29, 2008, 08:34:30 mükemmel. çok teşekkürlerYnt: Güler Duman Albumleri By: gazi197272 Date: June 29, 2008, 12:22:12 TEŞEKKÜR EDERİMYnt: Güler Duman Albumleri By: 2oo7 Date: July 10, 2008, 05:01:49 arşiv mükemmel çok teşekkür ederimYnt: Güler Duman Albumleri By: huso2008 Date: July 17, 2008, 06:00:45 çok güzel bi paylasim çok fazla ilgilenilmis herşey çok güzel teşekkür ederim sevgili can.......Ynt: 0 By: Yaz Date: July 25, 2008, 11:50:33 bu kadar albumu bir araya getirdiginiz icin cok tsklerYnt: Güler Duman Albumleri By: blackice7070 Date: August 02, 2008, 08:52:47 emeğinize sağlık arkadaşlar Ynt: Güler Duman Albumleri By: ilhobakir Date: September 15, 2008, 12:57:00 helala be esana çoooksaglam olmuş Ynt: Güler Duman Albumleri By: eftelya24 Date: October 04, 2008, 01:18:22 Teşekkürler...Ynt: Güler Duman Albumleri By: zayeb Date: October 15, 2008, 08:48:04 çok güzel bi paylasim çok fazla ilgilenilmis herşey çok güzel teşekkür ederim Ynt: Güler Duman Albumleri By: aldirma25 Date: October 16, 2008, 11:58:12 emeğinize sağlık teşekkürlerYnt: Güler Duman Albumleri By: attilaa Date: October 29, 2008, 11:03:28 eyvallah gardaş....Ynt: Güler Duman Albumleri By: duazimam Date: October 31, 2008, 07:37:25 teşekkürler...elinize sağlık