Orhan Hakalmaz Albumleri By: Admin Date: May 24, 2007, 07:17:29
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841 İnsanı Yetiştiren Türküler I
Ey Erenler Fikir Eyleyin Dinle Sana Bir Nasihat Edeyim Annesinden Destur Aldı Karani Seherde Deryada Dalsam Arayı Arayı Bulsam İzini Benim Adım Dertli Dolap Ben Bir Yakup İdim Kendi Halımda Yar Yüreğim Yar Gel Ey Gönül Mülk Edinme Bu Dehri Gafil Gezme Şaşkın

Bir Elimde Sazım Bir Elimde Sevdam
Orhan Hakalmaz - 01-Bir Elimde Sevdam Bir Elimde Sazim Orhan Hakalmaz - 02-Mapushane Icinde Yaniyor Sazlar Orhan Hakalmaz - 03-Bugun Bana Bir Hal Oldu Orhan Hakalmaz - 04- Balaban Acis-Ertan Tekin Orhan Hakalmaz - 05-Laleler Orhan Hakalmaz - 06-Yuceden Mi Geldin Sen Seher Yeli Orhan Hakalmaz - 07-Acem Kizi Orhan Hakalmaz - 08-Kolay Degil Orhan Hakalmaz - 09- Gemiler Giresun'a Orhan Hakalmaz - 10-Kirmizi Bugday Orhan Hakalmaz - 11- Sular Dururlur Derler Orhan Hakalmaz - 12-Tar Acis-Mirza Basaran Orhan Hakalmaz - 13-Altin Hizma Mulayim Orhan Hakalmaz - 14-Ac Ac Kollari Orhan Hakalmaz - 15-Yandim Allah Yandim Yutamiyorum Orhan Hakalmaz - 16-Kahveyi Kavururlar Orhan Hakalmaz - 17- Keman Acis-Adnan Karaduman Orhan Hakalmaz - 18-Sevdigim Kiz Gelin Olmus

Destegül
Orhan Hakalmaz - Mendilimi Yolla Orhan Hakalmaz - Bir Of Ceksem Orhan Hakalmaz - Ey Gul Dali Orhan Hakalmaz - Gonlum Ataslara Yandi Gidiyor Orhan Hakalmaz - Guzel Ne Guzel Olmussun Orhan Hakalmaz - Ham Cokelek (Ger Ali) Orhan Hakalmaz - Hele Hele Verin Geline Orhan Hakalmaz - Iki Keklik Orhan Hakalmaz - Mendilim Isle Yolla Orhan Hakalmaz - Salinda Gel Orhan Hakalmaz - Sarmasik Bulbulleri Orhan Hakalmaz - Seherin Vaktinde Orhan Hakalmaz - Senden Bana Yar Olmaz Orhan Hakalmaz - Su Kislanin Kapisina

Sevilir
Orhan Hakalmaz - Ah Bu Gurbet Orhan Hakalmaz - Anam Aglar Basucumda Orhan Hakalmaz - Bir Tas Attim Alica Orhan Hakalmaz - Bu Bagda Dolanirsan Orhan Hakalmaz - Cicekten Harman Olmaz Orhan Hakalmaz - Dersini Almista Ediyor Ezber Orhan Hakalmaz - Dirmilcikten Gider Yaylanin Yolu Orhan Hakalmaz - Don Beri Don Beri De Yuzun Goreyi Orhan Hakalmaz - Gel Yanima Orhan Hakalmaz - Gurbette Omrum Gececek Orhan Hakalmaz - Indim Yarin Bahcasina Orhan Hakalmaz - Sevilir Orhan Hakalmaz - Su Yuce Daglari Duman Kaplamis Orhan Hakalmaz - Yarim Senden Ayrilali

Türkü Yılı
Orhan Hakalmaz - Ah Tren Kara Tren Orhan Hakalmaz - Ana Beni Eversene Orhan Hakalmaz - Bozdogan Zeybegi Orhan Hakalmaz - Dugununde Agladim Orhan Hakalmaz - Emirim Orhan Hakalmaz - Gonul Gurbet Ele Varma Orhan Hakalmaz - Guzele Bak Guzele Orhan Hakalmaz - Hic Sevmeyi Denedinmi Orhan Hakalmaz - Sari Yaylamda Seni Yaylayamadim Orhan Hakalmaz - Sen Gelmez Oldun Orhan Hakalmaz - Sokak Basi Meyhane Orhan Hakalmaz - Yaban Cicegi Orhan Hakalmaz - Yayla Yollarinda Yuruyup Gelir Orhan Hakalmaz - Yillarca Sinende Gezdirdin Beni

Türkü Yolu
Orhan Hakalmaz - Ahirim Sensin Orhan Hakalmaz - Cekemedim Akca Kizin Gocunu Orhan Hakalmaz - Ceyranim Gel Gel Orhan Hakalmaz - Dostun Bahcasina Bir Hoyrat Girmi Orhan Hakalmaz - Doyulur Mu Orhan Hakalmaz - Garip Bir Kustu Gonlum Orhan Hakalmaz - Gerizler Basi Orhan Hakalmaz - Gun Dogmadan Neler Dogar Orhan Hakalmaz - Hapishanelere Gunes Dogmuyor Orhan Hakalmaz - Minarenin Alemi Orhan Hakalmaz - Oyali Da Yazma Basinda Orhan Hakalmaz - Soyleyim Baybur'tun Vasf-I Halini Orhan Hakalmaz - Yesil Basli Telli Turnam Orhan Hakalmaz - Zor Gelir

Türküler 1
Orhan Hakalmaz - Ala Gozlum Orhan Hakalmaz - Asiga Bagdat Sorulurmu Orhan Hakalmaz - Bir Yigit Gurbete Gitse Orhan Hakalmaz - Cicekler Ekiliyor Orhan Hakalmaz - Haci Ali Obasi Orhan Hakalmaz - Harman Yeri Orhan Hakalmaz - Kara Tren Orhan Hakalmaz - Kendim Ettim Kendim Buldum Orhan Hakalmaz - Meselidir Engin Daglar Orhan Hakalmaz - Olmaz Olsun Orhan Hakalmaz - Pinar Basindan Bulanir Orhan Hakalmaz - Tasa Caldim Ayvam Ile Narimi Orhan Hakalmaz - Yesil Ordek Orhan Hakalmaz - Zahidem

Yalan Dünya
Orhan Hakalmaz - Asmalidir Evimiz Orhan Hakalmaz - Bir Ay Dogar Orhan Hakalmaz - Carsambayi Sel Aldi Orhan Hakalmaz - Daglar Beyi Olaydim Orhan Hakalmaz - Denizin Dibinde Hatcem Orhan Hakalmaz - Karli Daglar Orhan Hakalmaz - Kaslarinin Karasina Orhan Hakalmaz - Komurluk Dagi Orhan Hakalmaz - Tanburam Rebap Oldu Orhan Hakalmaz - Telli Turnam Orhan Hakalmaz - Yalan Dunya Orhan Hakalmaz - Yazimi Kisa Cevirdin

Hediyem Olsun (2008)
Ağaçlıktan Arar Gelir / Nevşehir Şefonun Evi / Rümeli (Istip) Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum / Kütahya Değirmene Su Tuttum Ankara’da Yedim Taze Meyvayı / Keskin Aslım Paktır / Ankara Leyla’m / Azerbaycan O Maral Bakışın / Malatya Geçti Sahneler Şu Samsun’un Evleri / Samsun Güzellerden Üç Güzel / Kerkük Bir Sandığım Vardır / Bayburt Aşığım Ben Türkiye’m

Ynt: Orhan Hakalmaz Albümleri By: murat1080 Date: May 23, 2008, 01:28:03 tskYnt: 0 By: odyolog Date: June 28, 2008, 08:08:31 teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: deskartes Date: July 02, 2008, 03:04:40 çok teşekkürlerYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: AhmetBastan Date: July 08, 2008, 06:12:49 çok çok teşekkürler emeğine sağlık tam hayran olduğum bir sanatçıYnt: 0 By: bigdayit Date: July 09, 2008, 10:25:02 eyvallah kardesYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: omanche Date: July 25, 2008, 02:04:36 orhan hakalmaz gerçekten çok iyiYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: cyber_cemati Date: September 22, 2008, 11:59:28 emeğine sağlık teşekkürler iyi akşamlar Ynt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: hasan.hirca Date: September 24, 2008, 10:51:09 TEŞEKKÜRLER DOSTUM SAĞOL Ynt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: zaza3412 Date: September 28, 2008, 09:50:52 eyvallah dostum emeklerine sağlık umarım linkler sağlamdırYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: vladtepes Date: October 05, 2008, 01:15:14 emeğine sağlık kardeş.......Ynt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: viranegenc4288 Date: October 10, 2008, 07:23:20 eywallah, teşşekürler...Ynt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: askermert Date: October 14, 2008, 05:28:15 teşekkürler ellerinize sağlık Ynt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: karadeniz55 Date: October 21, 2008, 05:18:20 tesekkürler elerine saglikYnt: Orhan Hakalmaz Albumleri By: enkidu_ Date: October 22, 2008, 05:22:12 ellerine sağlık ustad