Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: Admin Date: May 24, 2007, 07:19:43
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in /var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line 1841
Albüm Adi: MUHABBET 1
Kayitlar: Arif Sağ - Muhlis Akarsu - Musa Eroğlu Şah Plak, 1983
1. Dert Bende (Arif Sağ) Yöre: Erzincan - Kaynak: Erzincanlı Şerif 2. Karlı Dağlar (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 3. Yine Katarlanmış (Tahtacı Semahı) (Musa Eroğlu) Yöre: Mut - Kaynak: Musa Eroğlu 4. Sunam (UH) (Arif Sağ) Yöre: Erzincan - Kaynak: Haydar Ağbaba 5. Bir Avcı Avladı Beni (Birlikte) Geleneksel 6. Gör Beni (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 7. Ela Gözlerini Sevdiğim (Musa Eroğlu) Söz: Karac'oğlan - Müzik: Musa Eroğlu 8. Yarelenir (Bir Seher Vaktinde) (Birlikte) Söz & Müzik: Aşık Daimi 9. Bebek (Arif Sağ) Yöre: Tunceli - Kaynak: Maksut Uşağı Aşireti 10. Fatma (Musa Eroğlu) Söz: Aşık Örgeli - Müzik: Musa Eroğlu 11. Her Sabah Her Sabah (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 12. Bu Garibin Bir Derdi Var (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 13. Ya Muhammet (Arif Sağ) Yöre: Doğu Anadolu - Kaynak: Arif Sağ
Download:  

sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 2
Kayitlar: Arif Sağ - Muhlis Akarsu - Musa Eroğlu Şah Plak, 1984
1. Siyah Saçlarında (Arif Sağ) Söz: Sıdkı Baba - Müzik: Feyzullah Çınar 2. Alıştım (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 3. Bağışla Sevdiğim (Musa Eroğlu) Söz & Müzik: Neşet Ertaş 4. Gurbet Elde Bir Hal (Birlikte) Yöre: Erzincan - Kaynak: Ali Ekber Çiçek 5. Garibin (UH) (Musa Eroğlu) Söz: Erzurumlu Emrah - Müzik: Musa Eroğlu 6. Divana (Arif Sağ) Söz & Müzik: Seyit Meftuni 7. Geldim (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 8. Benzemez (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 9. Derdimi Dökersem (Birlikte) Söz & Müzik: Aşık Veysel 10. Derdimin Ortağı (UH) (Musa Eroğlu) Yöre: Mut - Kaynak: Musa Eroğlu 11. Ezel Bahar Olmayınca (Arif Sağ) Söz: Hatayi - Müzik: Aşık Daimi 12. Elleme (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 13. Kulak Verdim (Musa Eroğlu) Söz: Karac'oğlan - Müzik: Musa Eroğlu 14. Gurbeti Ben mi Yarattım (A. Sağ & M. Eroğlu & M. Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu
Download:  

sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 3
Kayitlar: Arif Sağ - Musa Eroğlu - Muhlis Akarsu - Yavuz Top Şah Plak, 1985
1. Sivas Ellerinde (Birlikte) Söz: Pir Sultan - Müzik: Aşık Veysel 2. Gelmesin (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 3. Ilgıt Ilgıt Esen (Arif Sağ) Yöre: Sarız - Kaynak: Nesimi Çimen 4. Efendim (Musa Eroğlu) Söz & Müzik: Sadık Doğanay 5. Madem ki Ben Bir İnsanım (Yavuz top) Söz & Müzik: Aşık Daimi 6. Evlerinin Önü (UH)(Arif Sağ) Yöre: Erzincan - Kaynak: Ali Ekber Çiçek 7. Ervah-ı Ezelde (Yavuz Top) Yöre: Erzurum - Kaynak: Nusret Sümmanioğlu 8. Gerçeğe Hü (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 9. Saldım Ben Seni (Yavuz Top) Yöre: Erzincan - Kaynak: Aşık Daimi 10. Kılınçoğlu (UH) (Musa Eroğlu) Yöre: Antep - Kaynak: İzzet Altınmeşe 11. İmam Hüseyin (Arif Sağ) Yöre: Kırklareli - Kaynak: Vahit Dede 12. Ben Garibim (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 13. İpek Mendil (Musa Eroğlu) Yöre: Divriği - Kaynak: Nuri Üstünses 14. Dün mü Burdayıdın (Birlikte) Yöre: Adıyaman - Kaynak: Aşık Hasan Hüseyin
Download:  
sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 4
Kayitlar: Arif Sağ - Musa Eroğlu - Yavuz Top Zirve Plak, 1986
1. Yeter Bana (Arif Sağ) Söz: Seyit Nizamoğlu - Müzik: İpek Bayrak 2. Ali'ye Doğru (Musa Eroğlu) Söz: Pir Sultan - Müzik: Musa Eroğlu 3. Söyle (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Abuzer Dede 4. Bütün İnsalardan (Birlikte) Söz & Müzik: Aşık Ali Cemali 5. Ağlama (UH) (Arif Sağ) Söz & Müzik: Akbabalar 6. Demedim mi (Musa Eroğlu) Söz & Müzik: İsmail İpek) 7. Sen mi Geldin (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Tacim Dede 8. Hey Erenler Söz: Aşık Hüdai - Müzik: Musa Eroğlu 9. Efendiler Bağı (Arif Sağ) Söz & Müzik: Davut Sulari 10. Minnet Eyledikçe (Yavuz Top) Söz: Aşık Dertli - Müzik: Yavuz Top 11. Mevlam Birçok Dert Vermiş (Birlikte) Yöre: Malatya - Kaynak: Kemal Çığrık 12. Kanlı Melek (UH) Yöre: Malatya - Kaynak: Fahri Kayahan 13. Yağmur Yağar (Arif Sağ) Yöre: Kütahya - Kaynak: Hisarlı Ahmet 14. Bir Saat Yol İken (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Tacim Dede
Download:  
sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 5
Kayitlar: Arif Sağ - Musa Eroğlu - Yavuz Top - Muhlis Akarsu Zirve Plak, 1987
1. İşte Geldim (Arif Sağ) Söz: Kul Himmet - Müzik: Arif Sağ 2. Ceylan Gözlerin Kurban Olduğum (Musa Eroğlu) Söz: Aşık Sümmani - Müzik: Nusret Sümmanioğlu 3. Kalmamış (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 4. O Dosttan Yana (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Tacim Dede 5. Gönül (Yine Dosttan Haber Geldi) (Arif Sağ) Söz: Pir Sultan - Müzik: İhsan Güvercin 6. Pazarlık Edelim (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 7. Şu Koca Dünyada (Musa Eroğlu) Söz: & Müzik: İhsan Öztürk 8. Gitme Turnam (Arif Sağ) Söz: Şah Hatayi - Müzik: Arif Sağ 9. Garip (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 10. Sen Bir Ceylan Olsan (Birlikte) Söz & Müzik: Aşık Veysel 11. Ali Diyerek (Duaz-ı İmam) (Arif Sağ) Söz: Kul Himmet - Müzik: Arif Sağ 12. Beri Gel Güzelim (UH) (Musa Eroğlu) Geleneksel 13. Tokat Ellerinden (Köroğlu) (Yavuz Top) Yöre: Antep - Kaynak: Aşık Süleyman
Download:  
sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 6
Kayitlar: Musa Eroğlu - Muhlis Akarsu - Yavuz Top Pınar Müzik, 1988
1. Deli misin Divane mi (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 2. BEnim (Ne Dedim de Küstün) (Musa Eroğlu) Söz: Karac'oğlan - Müzik: Musa Eroğlu 3. Gerek (Yavuz top) Söz: Esiri - Müzik: Yavuz Top 4. Karşıda Görünen (Birlikte) Yöre: Sivas - Kaynak: Feyzullah Çınar 5. Karlı Dağlar Işımış (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 6. Hasretin Beni Yakıyor Yöre: Hozat - Kaynak: Hozatlı Ahmet Dede 7. Dost Hasreti (Yavuz Top) Söz & Müzik: Aşık Haşimi 8. Bozatlı Hızır Yöre: Doğu Anadolu - Kaynak: Derdiyok Ali 9. Bilmez Ali'yi (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 10. Usanmaz mı (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Mehmet Dede 11. Korkirem (Koro) Yöre: Azerbaycan 12. Aştı Gitti (UH) (Musa Eroğlu) Söz: Karac'oğlan - Müzik: Musa Eroğlu 13. Derdim Gizli (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 14. Can Pire Kurban (Musa Eroğlu) Geleneksel
Download:  

sifre - derya
Albüm Adi: MUHABBET 7
Kayitlar: Musa Eroğlu - Muhlis Akarsu - Yavuz Top Pınar Müzik, 1989
1. Yaram Sızlar (Musa Eroğlu) Yöre: Urfa - Kaynak: Seyfettin Sucu 2. Ağlatırsan Beni (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 3. Bugün Ben Bir söz İşiittim (Yavuz Top) Söz: Köroğlu - Müzik: Yavuz Top 4. Tek Zeybek (Sözsüz) Yöre: Burdur - Kaynak: Kemal Kalkan 5. Gel Cananım (UH) (Musa Eroğlu) Yöre: Antep - Kaynak: Aşık Hasan Hüseyin 6. Pahalılık (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 7. Duaz-ı İmam (Yavuz Top) Yöre: Maraş - Kaynak: Mehmet Dede 8. Bırak Gam Kederi (Musa Eroğlu) Söz: Hasan Kaplani - Müzik: Kemal Kaplan 9. Medet Sevdiğim (Muhlis Akarsu) Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 10. Yavrumu Vuranlar (UH) (Yavuz Top Yöre: Antep - Kaynak: Nizipli Deli Mehmet 11. Ne Derse desinler (Musa Eroğlu) Söz: Aşık Zülali - Müzik: İlhan Erten 12. Gül Dalı (Sözsüz) Geleneksel 13. Yağmur Yağar (Muhlis Akarsu) Söz: Karac'oğlan - Müzik: Ziya Savcı
Download:  

sifre - derya
MUHABBET'E DEVAM 8
01 - O YAR GELİR (A.SAĞ) 02 - TEK TEK (T.ŞAHİN) 03 - GÖNÜL HAKİKATLİ YARİN ELİNDEN (E.SALTIK) 04 - KALEM SENİ KIRARIM (T.ŞAHİN) 05 - SEN İÇERİ DÜŞELİ (E.SALTIK) 06 - HASAN DAĞI (KORO) 07 - DUAZ'I İMAM (A.SAĞ) 08 - YA SEV YADA ÖLDÜR SEVDİĞİM (E.SALTIK) 09 - DEMOKRASİ SEVDASI (T.ŞAHİN) 09 - EŞŞEĞİ SALDIM ÇAYIRA (A.SAĞ) 10 - KINAMAYIN AKLIM YİTİRDİĞİME (E.SALTIK) 11 - VAY KARADENİZ (T.ŞAHİN) 12 - SEMAH (KORO)

Ynt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7) Full Albumler (yorum lütfen) By: Dilaver Date: March 29, 2008, 10:27:30 Teşekkürler DostumYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: murat1080 Date: May 22, 2008, 02:37:51 tskYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: dvrmbtl Date: June 23, 2008, 05:30:41 teşekkürler emeğine sağlıkYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: karaf Date: June 24, 2008, 03:00:06 teşekkürler emeğine sağlıkYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: murattatar85 Date: June 25, 2008, 10:07:22 türk halk müziğinin temellerinden olan albümler. bu albümler herkesin koleksiyonunda bulunmalı ve ileride mutlaka çocuklara torunlara aktarılmalı. özenle korunması gerekir. paylaşım için çok sağolun.Ynt: 0 By: orhanborhan Date: June 29, 2008, 05:57:34 tesekkurler ellerinize saglikYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: coolflort Date: July 06, 2008, 09:13:28 ellerine sağlık kardeşYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: deskartes Date: July 07, 2008, 02:34:20 çok teşekkürlerYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: ugur.aslan Date: July 09, 2008, 10:53:42 tesekür ederım arkadas Ynt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: ahmet3410 Date: July 16, 2008, 02:31:23 ellerine sağlıkYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: tiger0009 Date: July 18, 2008, 12:54:28 emegine saglikYnt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: GENCO Date: September 03, 2008, 12:22:50 teşekkürler....Ynt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: 1BJK903 Date: September 04, 2008, 04:13:58 Emeginize saglik.Ynt: Muhabbet Serisi (1,2,3,4,5,6,7,8) Full Albumler By: burakgulerr Date: September 06, 2008, 01:20:06 elllerıne saglıkkk tsklerrr