Merhabalar değerli türkü dostları... By: Admin Date: May 29, 2007, 12:14:13
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in
/var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line
1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in
/var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line
1841
merhabalar değerli türkü dostları...
yeni forumumuzla sizlerin karsısında olmanın mutlulugunu yasamaktayız.tek üzüntümüz eski forumun kapatılmasıyla 2000 üyemizin silinmiş olmasıdır..bunuda sizlerin desteğiyle aşacagımızı düşünüyorum..zira sadece 3-4 günlük süre zarfında üye sayımız 100 ü geçmiş durumdadır..sizlerden isteğimiz tanıdıgınız türkü dostlarına sitemizi bildirmenizdir !!!
yeni forumumuzla birlikte gizli link uygulamasına geçmiş durumdayız...bu sayede açılan konulara daha çok katılımın olacagını ve daha çok paylaşımın yapılacagını düşünüyoruz..bu konudaki taleplere göre bu uygulamayı değiştirebilir ya da kaldırabiliriz...
forumumuza yeni katılan ya da daha önceki forumdan gelen üyelerimizin tanısma bölümünde kendilerini tanıtmaları ve sohbet bölümünde katılımlarda bulunmaları en büyük ricamızdır..bu sayede sitemiz paylaşım forumu olmanın yanında türkü tadında güzel sohbetlerin yapıldıgı bir site halini alacaktır.....
Şimdiden paylaşımlarınız ve katılımlarınız için teşekkür eder iyi günler dilerim....
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: Atakcan Date: May 29, 2007, 09:15:50
Merhaba, Öncelikle çok geçmiş olsun sayin adminim sitemizdeki gelişen problemler giderildiği içinde sizleri tebrik ediyorum bizleri tekrar burada buluşturmanızın mutluluğu içindeyim, eski kulanıcı adım Yolcu_Dost, idi , şimdi kendi ismimle üye oldum 28 yaş Aslen Erzincan Ama Ankarada oturiyorum,hepinize başarılar temenni ediyor saygı ve sevgilerimle hoşça ve dostça kalın.
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: Admin Date: May 29, 2007, 09:33:39
merhabalar bizde hemşehrimizi ağırlamaktan onur duyarız..önceki forumdan çok iyi tanıyorum sizi oradada katılımı yüksek olan üyelerimizdendiniz buradada aynı şekilde devam ediyorsunuz...yine görüşmek umuduyla hoşçakalın..
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: ercan2007 Date: March 07, 2008, 04:39:07
öncelikle syn. adminim geçmiş olsun diliyorum. Uzun zamandan beri siteyi ziyaret edemedim. yanlış anlaşılmazsa üye şifremi dahi unutmuşum iş yoğunluğu. tekrar sizlerle buluşmak için üye oldum. Başarılarınızın devamını dilerim. saygılar
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: Admin Date: March 07, 2008, 06:00:48
saygı bizden ercan kardesim alakan için teşekkür ederim yeniden görüşmek üzere...
Ynt: 0 By: derman01 Date: March 21, 2008, 08:23:57
Merhabalar. Söylediklerinize katılıyorum. Zaman ile üye profili tekrar eski düzeye yükselir. Emeğinize sağlık.
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: yazgi84 Date: June 28, 2008, 10:30:00
Herkeze selam, fırsat olmuyor, yoksa boyle güzel hazırlanmış ve önümüze sunulmuş site bırakılırmı emeği geçen herkezin ellerine saglık..
mutlu kalın ve sevgiyle
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: Türkümania Date: June 28, 2008, 11:58:37
 |  | Alıntı: |  |  | yazgi84 tarafından gönderildi. |  | |  |
| Herkeze selam, fırsat olmuyor, yoksa boyle güzel hazırlanmış ve önümüze sunulmuş site bırakılırmı emeği geçen herkezin ellerine saglık.. mutlu kalın ve sevgiyle
| |
 | |  |
desteğiniz için teşekkürler en güzel paylaşımlarda görüşmek üzere...
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: elaa Date: June 30, 2008, 11:50:58
Merhabalar..bizim oraların bir türküsünü ararken rastladım sitenize..ii kide bulmuşum diyorum kendi kendime..bu arada tokatlıyım..sitenizde güzel zaman geçireceğimi umut ediyorum..zira hepimiz türkü sevdalısıyız..emeği geçen herkesin ellerine,emeğine,türkü sevdalısı yüreklerine sağlık..selametle..
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: isyaaannn Date: July 06, 2008, 07:06:33
böyle güzel türkülerle bezenmiş bir site oluşturduğunuz için yüreğinize sağlık canlar
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: by_antagonist Date: November 16, 2008, 01:52:01
türkü sitesi kanımca 1 numara olmaya adaydır...

Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: ysunshine Date: November 24, 2008, 12:07:18
merhabalar ben de yeni geldim..
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: okseferoglu Date: November 25, 2008, 09:34:59
herkese selam... mükemmel bir site olmuş gerçekten... emeği geçen herkese milyonlarca teşekkür... boyun eğmeyecek hiçbir zulme kırmızı gül....
Ynt: Merhabalar değerli türkü dostları... By: KarincaezmeZ Date: November 30, 2008, 12:23:05
Merhabalar..
Bende sitede emegini olan herkese tesekkür ediyorum..
sevgiyle saygilarimla..