Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: Yedideliler Date: March 02, 2008, 11:30:56
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in
/var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line
1840
Notice: Undefined index: hide_preparedOption in
/var/www/vhosts/turkumania.com/subdomains/forum/httpdocs/Sources/Subs.php on line
1841
selam dostlar sitemiz yeniden yayına girdi ve bununla ilgili bir anket yapmak istedim...
Sitemizi nereden buldunuz ??
Ynt: Sitemizi Nerden Buldunuz ?? By: Sevdalı Turna Date: March 10, 2008, 12:33:49
selam ben sitenizi tesadüfen buldum ama güzel bi tesadüf oldu emeği geçenlere teşekkür ederim iyi çalışmlar
Ynt: Sitemizi Nerden Buldunuz ?? By: kizil_turna Date: April 10, 2008, 06:59:02
bende tesadüfen buldum. çok düzenli olmus tebrikler ^_^
Ynt: 1 By: AhmetBastan Date: May 26, 2008, 08:40:24
Bende Tesadüfen buldum.Ama Çok güzel olmuş.Tebrik ederim
Özellikle Atatürk'ün sevdiği Rumeli Türküleri ile ilgili bir bölüm açmanızı talep ediyorum
Tekrar Teşekkürler.
Ynt: Sitemizi Nerden Buldunuz ?? By: Türkümania Date: May 26, 2008, 05:52:24
 |  | Alıntı: |  |  | AhmetBastan tarafından gönderildi. |  | |  |
| Bende Tesadüfen buldum.Ama Çok güzel olmuş.Tebrik ederim Özellikle Atatürk'ün sevdiği Rumeli Türküleri ile ilgili bir bölüm açmanızı talep ediyorum Tekrar Teşekkürler.
| |
 | |  |
selam dostum öncelikle aramıza hosgeldin..böyle bir bölüm tabiki açabiliriz ama açıkçası bizim rumeli türküleri hakkında fazla bilgimiz yok eğer açacağımız bölümde yardımcı olursan tabiki olabilir..görüşmek üzere!!!
Ynt: Sitemizi Nerden Buldunuz ?? By: Gizemli_Sazci_ Date: June 17, 2008, 12:54:34
Merhaba arkadaslar ben de yeni buldum siteyi cok hos bi icerigi var ... bir müzik sitesinde dolasirken bi arkadasin imzasini gördüm ve buranin cok Güzel reklemini yapmis ilgimi cekdi ve bakdim ... iyikide bakmisim ...
Ynt: Sitemizi Nerden Buldunuz ?? By: Türkümania Date: June 18, 2008, 01:20:44
 |  | Alıntı: |  |  | Gizemli_Sazci_ tarafından gönderildi. |  | |  |
| Merhaba arkadaslar ben de yeni buldum siteyi cok hos bi icerigi var ... bir müzik sitesinde dolasirken bi arkadasin imzasini gördüm ve buranin cok Güzel reklemini yapmis ilgimi cekdi ve bakdim ... iyikide bakmisim ...
| |
 | |  |
merhabalar aramıza hosgeldin gizemli sazcı..alakan için çok teşekkür ederim..türkü tadında sohbet ve paylaşımlarda buluşmak üzere....
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: METAL_FIRTINA Date: July 05, 2008, 08:46:56
selam bende tesadüfen buldum bende türkü hastasıyım ve bu site hoşuma gitti yanlız türkülerin linklerini görmek için 60 mesaj olayı bişraz abest olmuş sakın yannış annamayın bu benim fikrim
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: Türkümania Date: July 05, 2008, 09:37:09
 |  | Alıntı: |  |  | METAL_FIRTINA tarafından gönderildi. |  | |  |
| selam bende tesadüfen buldum bende türkü hastasıyım ve bu site hoşuma gitti yanlız türkülerin linklerini görmek için 60 mesaj olayı bişraz abest olmuş sakın yannış annamayın bu benim fikrim
| |
 | |  |
merhabalar öncelikle hosgeldiniz.. sitemizi beğendiğinizede sevindim..1000 mesaja ulasan kullanıcılarda yorum yazmadan linkleri göremeyebilirlerdi amacımız bu konuda sitemize katılımı biraz daha cazip hale getirmektir..saygılarımla...
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: tolgaa4 Date: July 06, 2008, 02:01:24
ben arkadas tavsiyesiyle girdim
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: canlar Date: July 06, 2008, 03:55:13

arayan bevlasin bulr yan guzel olmus elinize sagilik
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: Yedideliler Date: July 06, 2008, 04:57:56
hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: canlar Date: July 06, 2008, 04:59:18
slm hsb arkadasi insallaha iyi olur bunda sora
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: savas1985 Date: November 04, 2008, 05:55:53
bende google dan buldum ama albumlere indiremiyorum mesajlari az galiba
Ynt: Sitemizi Nereden Buldunuz ?? By: mcaltin Date: November 05, 2008, 02:28:17
bende türkü ararken buldum